NEZAHVALNA JE: Andrija poručio da je razočaran u Kiju, nećete verovati šta je URADILA ovom čoveku!
Foto: Printscreen/Instagram/andrijalazovic_bu2

da li je realno?

NEZAHVALNA JE: Andrija poručio da je razočaran u Kiju, nećete verovati šta je URADILA ovom čoveku!

Nije me udostojila nijednim pozivom

Objavljeno:

Bivši dečko Kristine Kockar, Andrija Lazović je ogolio detalje veze sa Kijom i otkrio da je njihovoj ljubavi došao kraj i to na najružniji način - bez poziva i objašnjenja.

- Kija me je razočarala. Nije me udostojila nijednim pozivom. Posle svega što sam za nju učinio i bio uz nju kao najveća podrška kad su je osporavali, optuživali i pljuvali u rijalitiju. Pomogao sam i da je manje boli suprugova prevara. Čak i kad se desilo sve ono sa Filipom. Bio sam i na sahrani njenog oca - priča Andrija Lazović.

Otkačila ga je
Otkačila ga jefoto: Printscreen Instagram

Simpatični primorac koji se priključio ocu u ugostiteljstvu kaže da se umorio od objašnjavanja čak i bliskom okruženju da njegova veza sa Kijiom nije bila marketinški trik i opisuje kako je Kiju u njegovom zagrljaju lakše podnosila suprugovo neverstvo.

Nije potrajala ljubav
Nije potrajala ljubavfoto: Printscreen

- Kristina i ja smo davno imali vezu dok nije ni poznavala Slobu. Kad je on nju prevario u rijalitiju, ona me je pozvala i opet smo se spojili, izlazili smo u Beogradu i ona je dolazila u Budvu. Ništa nije bilo fejk i zbog moje reklame, kako neki misle. Meni ne treba to i umoriilo me je da komuniciram sa novinarima i da mi prilaze mladi da se slikaju sa mnom. Nisam rijalti zvezda i nikad to ne bih bio. Slučajno sam postao deo te priče - kaže ovaj Budvanin.

Bonus video

KAKO POSLE NAS: Luna ukrstila glas sa Anabelom i raznežila fanove!(VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.