NAJPOŽELJNIJI I NAJUSPEŠNIJI MOMAK U SRBIJI JURI KIJU: Evo kako mu je ona odgovorila na MUVANJE, a nije SOLIDAN
Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

ko bi njega odbio?

NAJPOŽELJNIJI I NAJUSPEŠNIJI MOMAK U SRBIJI JURI KIJU: Evo kako mu je ona odgovorila na MUVANJE, a nije SOLIDAN

Koji Sloba?

Objavljeno:

Košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović bacio je oko na još uvek zakonitu suprugu Slobodana Radanovića, Kiju Kockar. Oni su se navodno zbližili na koncertu Jale Brata i Bube Korelija koji je održan na Tašmajdanu 23. juna. Imali su vremena da proćaskaju na miru, iako su bili u velikoj gužvi.

- Kockareva je došla u pratnji nekoliko zadrugara, a Bogdanović je bio u društvu nekoliko prijatelja. Kada je saznao da je i stjuardesa na koncertu, preko zajedničkih prijatelja je odmah došao do nje, pa su brzo počeli da ćaskaju. Kristina mu se odmah svidela, a nakon što su se rastali, zatražio je njen broj telefona od zajedničkog prijatelja kome se poverio i priznao mu da mu se Kija dopada. Pričao je o tome kako je Kristinu smatrao bezosećaknom devojkom, zbog njenog ponašanja u rijalitiju, međutim čim je popričao sa njom, iznenadilo ga je koliko je ona prijatna osoba sa stavom. Sudeći po tome koliko je govorio o njoj nakon što su razgovarali, nema sumnje da joj je odmah poslao poruku i da su počeli da se dopisuju. Da li će se nešto desiti između njih, videće se u narednom periodu - kaže dobro obavešteni izvor za "Srpski telegraf".

Bogdanoviću se Kija jako dopada
Bogdanoviću se Kija jako dopadafoto: Profimedia

Inače, otkako je izašla iz Zadruge, Kristina je postala svesna koliku je popularnost stekla. Neprestano dobija veliki broj poruka od raznih udvarača koji su spremni da za nju skinu i zvezde sa neba, pa se tako jedan poznati biznismen iz Crne Gore stalno raspituje o Kiji preko njene drugarice i želi da dođe do nje.

Kristina nije želela da komentariše ove navode, a Bogdanović nije odgovarao na pozive i poruke.

Bonus video

OVO JE VIŠA SILA I NA TO NIKO NE MOŽE DA UTIČE: Marija Šerifović odložila koncert u Sarajevu! SRCEPARAJUĆIM snimkom se izvinila fanovina i EVO šta im je poručila!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.