PREVARA! Luna se POHVALILA fanom koji je ISTETOVIRAO NJEN LIK, ali kad je to objavila nije ni slutila ŠTA SE KRIJE IZA TOGA (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

NA METI JE OSUDA

PREVARA! Luna se POHVALILA fanom koji je ISTETOVIRAO NJEN LIK, ali kad je to objavila nije ni slutila ŠTA SE KRIJE IZA TOGA (FOTO)

Najveću pažnju svakako privlače pobednica Kija Kockar, njen muž, Sloba Radanović, te blogerka, a njegova bivša ljubavnica, Luna Đogani

Objavljeno:

Veliko finale Zadruge održano je 20. juna, ali, kao što je bilo i očekivano, rijaliti se nastavio i nakon pomenutog datuma, a glavni likovi i dalje su isti.

Najveću pažnju svakako privlače pobednica Kija Kockar, njen muž, Sloba Radanović, te blogerka, a njegova bivša ljubavnica, Luna Đogani. U jednom od oglašavanja na Instagramu Luna je objavila i skrinšot objave jednog od fanova, tačnije fotografije tetovaže sa njenim likom na nečijoj ruci.

Mnogi pokušavaju da joj napakoste na razne načine
Mnogi pokušavaju da joj napakoste na razne načine foto: Printscreen/ Instagram/ luna_djogani

Luna je kao svoj komentar napisala: “Vauuuu”, sa nekoliko emotikona sa srcima, u znak oduševljenja, ali “suparničkom” taboru, tačnije Kijinim fanovima, nije trebalo mnogo da raskrinkaju celu priču.

Naime, nije reč o pravoj tetovaži, već o aplikaciji preko koje kao tetovaža može da se stavi ono što poželite.

Evo jednog od primera:

Fanovi ne biraju sredstva kako da napakoste Luni
Fanovi ne biraju sredstva kako da napakoste Luni foto: Printscreen Instagram

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.