LUNA ME JE ZVALA U WC JER TAMO NEMA KAMERA: Sloba progovorio o vezi s Lunom, a onda priznao da GLEDA snimke svadbe s Kijom!
Foto: Printscreen Youtube

ISKRENO

LUNA ME JE ZVALA U WC JER TAMO NEMA KAMERA: Sloba progovorio o vezi s Lunom, a onda priznao da GLEDA snimke svadbe s Kijom!

Sloba je ovo priznao nakon što mu je u emisiji pušten snimak sa svadbe

Objavljeno:

Radanović se, gostujući u emisiji Zadruga narod pita, osvrnuo na sam početak svoje afere sa Lunom Đogani i prvi put javno rekao da je ona bila ta koja je načinila prvi korak.

- Možda i jeste ona učinila prvi korak, neću da kažem da nije. Pričali smo mi i javno o tome, ali u toaletu nema kamera, pa me je zvala u WC i govorila mi da joj se ja dopadam, kao i ja njoj - priznao je Radanović.

Nakon što mu je pušten snimak venčanja sa Kijom Kockar, Sloba je priznao:

Jedna od glavnih tema bila je Luna Đogani
Jedna od glavnih tema bila je Luna Đogani foto: Printscreen Youtube

- Gledao sam naše venčanje pre neki dan na Jutjubu. Iskočio mi je taj snimak i video da ima more pregleda. Nisam znao da to ljude toliko zanima. Uvek ću rado pogledati te snimke - bio je iskren pevač.

- Nisam se video ni sa Lunom, ni sa Kijom. Kristina je htela da eskivira viđenje. Njen advokat me je pozvao i rekao da je potpisala papire za razvod braka, i da mu javim kada budem mogao da se vidimo da i ja uradim isto. Hteo sam prvo da razgovaram sa njom, ali poštujem njenu odluku i potpisaću. I pored toga želim da razgovaram sa njom. Ne želim da ostanemo u ratnim odnosima. Želim da znam da uvek može da se osloni na mene - istakao je Radanović, a zatim uz osmeh dodao:

Sloba je priznao da je gledao snimke sa svoje svadbe s Kijom
Sloba je priznao da je gledao snimke sa svoje svadbe s Kijomfoto: Printscreen Youtube

- Video sam snimke intervjua posle Zadruge u kojima Kija kaže da ne želi da se vidi sa mnom jer zna da bi mogla da predomisli, pa da joj je džaba što je pametna kad je glupa u osećanjima prema meni, i tako dalje. Ona kaže da se boji da bih je za pet minuta obrlatio, i razumem je, jer je ona tako mogla mene da obrlati pre Zadruge.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.