POSLEDICE RIJALITIJA OSTAVLJAJU VELIKI TRAG: Pevač je morao da PRODA stan, a ONA je MORALA da podeli nagradu S NJIM (FOTO)
Foto: Printscreen TV Pink

ŽIVOT POSLE RIJALITIJA

POSLEDICE RIJALITIJA OSTAVLJAJU VELIKI TRAG: Pevač je morao da PRODA stan, a ONA je MORALA da podeli nagradu S NJIM (FOTO)

Prvi susret rijaliti programa i srpske javnosti odigrao se daleke 2006.

Objavljeno:

Scene seksa, polivanja fekalijama, fizičko nasilje i nagrade protraćene na kocku su realnost rijalitija u Srbiji. Shodno tome, pobednike su muke sačekale i po izlasku iz rijalitija.

Prvi susret rijaliti programa i srpske javnosti odigrao se daleke 2006. Od tada do danas vlada veliko interesovanje naroda za ovakvim vidom zabave.

Po mišljenju pojedinih, baš prva sezona Velikog Brata bila je i najbolja jer takmičari nisu obraćali pažnju na kamere, pa tako njihovo ponašanje nije bilo izrežirano.

Ivan Ljuba, pobednik Velikog Brata
Ivan Ljuba, pobednik Velikog Brata foto: Printscreen Youtube

Nagradu od 100.000 evra prve sezone Velikog brata odneo je najćutljiviji ukućanin, pijanista Ivan Ljuba.

Ivan je najobrazovaniji pobednik u istorji rijalitija. Slava ga nije promenila, nagradu je usmerio u obrazovanje i kupovinu stana, a sada je profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi i drži se van javnosti.

Mimi Đurović

Mirjana Mimi Đurović, pobednica Velikog Brata
Mirjana Mimi Đurović, pobednica Velikog Brata foto: Printscreen Youtube

Nakon njega pobedu je odnela Mimi Đurović. Temperamentna crnogorska kreatorka, pobednica Velikog brata, nakon trijumfa se vratila u svoj rodni Nikšić.

Samo nekoliko meseci od pobede, kako kaže, "život joj se u potpunosti promenio".

Ipak, osim lokalnog, veći uspeh nije ostvarila.

Saša Ćurčić Đani

Saša Ćurčić Đani, pobednik Velikog Brata
Saša Ćurčić Đani, pobednik Velikog Brata foto: Printscreen Youtube

Bivši fudbaler Partizana Đani Čurčić takođe je pobedio u rijalitiju Veliki brat, a od glavne nagrade je vratio dugove. Nakon završene karijere u Partizanu, Čurčić je javnosti više poznat kao “učesnik rijalitija” i kao “skandal majstor”, pa je tako zabeleženo i njegovo učešće na Farmi i u rijalitiju Parovi.

Saša Ćurčić Đani danas
Saša Ćurčić Đani danas foto: Beta

Đani sada živi u Londonu i ima “UEFA B” licencu za trenera, te vodi akademiju za mlade.

Miki Đuričić

Miki Đuričić, pobednik Velikog Brata i rekorder po učešću u rijalitiju
Miki Đuričić, pobednik Velikog Brata i rekorder po učešću u rijalitiju foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Meštanin sela Kupinovo, Miki Đuričić, po učešću u rijalitijima trenutno drži rekord. Pobedu je odneo samo jednom, i to nakon drugog učešća u Velikom bratu. Nakon pobede, Miki iznenada postaje hiperpoznata ličnost, angažuju ga kao voditelja na radiju B92, kuvara na televiziji, ali i voditelja kviza emisije Sve za ljubav i 48 sati svadba. Osim po karakterističnoj narodnoj duhovitosti, Miki je postao poznat i kao neko ko je kockanjem protraćio novac od nagrade. Upravo zvog dugova je ušao u rijaliti Zadruga.

Miki i Nadežda
Miki i Nadežda foto: Print Screen Youtube

Svoju megapopularnost sa početka rijaliti karijere ponovo je osvojio scenama seksa koji je imao sa Nadeždom Biljić. Oboje su pobegli iz rijalitija nekoliko dana pred kraj i time izazvali produkciju da ih kazni sa 100.000 evra.

Rijaliti Farma

Nakon slavnog otvaranja vrata Velikog brata, počeli su da se nižu drugi programi ovakovog formata i svaka je sezona po gledanosti bila bolja od prethodne.

Milan Topalović Topalko

Milan Topalović Topalko pobednik je prve sezone rijalitija Farma
Milan Topalović Topalko pobednik je prve sezone rijalitija Farma foto: Damir Dervišagić

Pevač Zvezda Granda, Milan Topalović Topalko, pobedio je u rijalitiju Farma, a njegovi planovi nakon izlaska bili su usmereni na snimanje novog CD-a i velikoj karijeri.

Topalko je izjavljivao da razmišlja čak i da prestane da se bavi pevanjem, kao i da zbog dugovanja za porez mora da proda stan, koji je kupio od novca koji je dobio kao nagradu.

- Ja sam budala, ja sve uplate primam na račun pa i onu nagradu od Farme. Porez treba da platim 35.000 evra kao da sam najbogatiji čovek u Rakovici. Moraću da prodam jedan jedini stan da bih platio porez državi, nije fer - rekao je Topalko pre nekoliko godina.

Andrej Maričić

Andrej Maričić pobednik je rijalitija Survajver
Andrej Maričić pobednik je rijalitija Survajver foto: Print Screen Youtube

Andrej Maričić voditelj i pobednik Survajvera nakon učešća se povukao iz javnosti. Svoj hobi preživljavanja u prirodi je isklesao do talenta, te je danas autor raznih putopisnih emisija iz sveta. Andreju je pobeda u rijalitiju donela samo dobro i živi avanturistički život o kojem mnogi sanjaju.

Jelena Golubović

Jelena Golubović je čak dva puta pobedila u rijalitiju Farma
Jelena Golubović je čak dva puta pobedila u rijalitiju Farma foto: Damir Dervišagić

Jelena Golubović je rekorder po tome što je čak dva puta bila pobednica Farme.

Nekoliko puta je pretpela fizičko nasilje, bila polivana fekalijama i imala seksualne odnose u štali. Novac zarađen od rijaliti nagrada i honorare uglavnom ulaže u nekretnine u Beogradu, koje kasnije izdaje.

Marijana Čvrljak sa bivšim, Nemešom

Marijana i Nemeš učestvovali su u Velikom Bratu
Marijana i Nemeš učestvovali su u Velikom Bratu foto: Printscreen Youtube

Pobednicu Velikog brata, Marijanu Čvrljak, javnost je stavila na stub srama zbog scena seksa u toku svog boravka u kući, Marijana je zvanično i prva pobednica rijalitija kojoj ostali učesnici nisu čestitali pobedu. Ona je u rijalitiju prevarila muža, a udala se za Nikolu Nemeševića 2016.

Marijana i Nemeš su imali prilično turbulentnu ljubavnu vezu, pa su tokom njihovog zabavljanja izazivali mnogobrojne skandale, poput onog da su imali seks u jednom lokalu i da su polomili WC šolju.

Oni su se razveli prošle godine nakon osam meseci braka.

Marijana i Nemeš bili su u braku osam meseci. Razvela se jer je shvatila da više nema ljubavi među njima.

Nakon toga, ona je, navodno, započela sa bivšim cimerom, konobarom Tomislavom Grizeljom.

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović

Stanija je pobedila u rijalitiju Farma zahvaljujući Kristijanu Goluboviću
Stanija je pobedila u rijalitiju Farma zahvaljujući Kristijanu Goluboviću foto: Filip Plavčić

Sporna pobednica rijaliti programa Farme je starleta Stanija Dobrojević. Pretpostavlja se da je starleta pored podrške svojih fanova, pobedila i zahvaljujući kriminalcu Kristijanu Goluboviću. On je javno uputio apele svojim fanovima da glasaju za Staniju. Nakon osvojene nagrade od 50.000 evra, starleta je morala po njihovom usmenom dogovoru pred kamerama, da isplati Kristijanu polovinu nagrade. Međutim ona se odlučila da mu da samo 12.000 evra od nagrade.

Kristijan Golubović dobio je deo Stanijine nagrade
Kristijan Golubović dobio je deo Stanijine nagrade foto: dragan kadić

Kija Kockar, Sloba Radanović, Luna Đogani

Rijaliti Zadruga koji se završio pre nekoliko dana, obeležili su Kija, Sloba i Luna, trio prepleten ljubavnim intrigama bračnih razmirica, preljubama i fizičkim nasiljem. Pevač Slobodan Radanović postao je megapopularan zbog preljube pred kamerama zakonite supruge Kije Kockar, sa Lunom Đogani. Pobedu je, pak, odnela njegova još uvek zakonita supruga, Kija Kockar, koja mu je upravo poslala papire za razvod. Čeka se njegov odgovor i pitanje kada će se razvesti.

Kija, Sloba i Luna su najpoznatiji ljubavni torugao u Srbiji, a i šire
Kija, Sloba i Luna su najpoznatiji ljubavni torugao u Srbiji, a i šire foto: Printscreen Youtube

U suštini, rijaliti je kao jedna ogromna amorfna šarena pinjata koja šljašti, niko ne zna šta predstavlja i odakle dokle se prostire ali je pogodna za udaranje kritike i sladunjavo konzumiranje ostatka javnosti.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.