PLAŠILI SMO SE KAKO ĆE PUBLIKA REAGOVATI: Slobin menadžer otkrio KOLIKO je pevač ZARADIO od Zadruge, ali i kako je prihvaćen na nastupima (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

KRENULO GA

PLAŠILI SMO SE KAKO ĆE PUBLIKA REAGOVATI: Slobin menadžer otkrio KOLIKO je pevač ZARADIO od Zadruge, ali i kako je prihvaćen na nastupima (VIDEO)

Radanović je već uveliko na turneji, nastupa u svim većim gradovima Evrope

Objavljeno:

Nakon izlaska iz rijalitija Zadruga, Sloba Radanović je osetio blagodeti učešća u tom programu i već uveliko ubira plodove koje mu je doneo boravak u rijalitiju. Naime, kako otkriva njegov menadžer Goran Lečić, Radanović ima zakazane nastupe širom Evrope i zarađuje mnogo više nego pre učešća u Zadruzi.

?‍♂️

A post shared by SLOBA RADANOVIĆ OFFICIAL (@sampanjactatica) on

- Sloba je prvi nastup imao u Ofenbahu i plašili smo se kako će publika reagovati, jer je pre svirke bilo mnogo prepucavanja između njegovih, Luninih i Kijinih fanova. Međutim, klub je bio pun i Sloba je napravio žurku za pamćenje. Sledeći nastup je u Švajcarskoj, a onda će nastupati i po Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji. Nakon Zadruge mnogo više zarađuje, što je i bio razlog njegovog ulaska u rijaliti - kaže Radanovićev menadžer i otkriva da pevača nije ponela slava.

Buraz je za 5 dana tu sa nama!!✋ #slobaradanovic #sampanjactatica #singer

A post shared by SLOBA RADANOVIĆ OFFICIAL (@sampanjactatica) on

- Sloba je toliko postao tražen, da je gotovo dve trećine leta bukiran. Nije ga ponela popularnost, kao što bi sigurno mnoge, veoma je smiren i opušten. Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa njim jer je pravi profesionalac - uverava estradni menadžer, koji je zadužen i za nastupe Radiše Trajkovića Đanija.

- Iskustvo u ovom poslu mi govori da Sloba može da ostvari veliku karijeru i siguran sam da je krenuo u pravom smeru. Naročito mi je drago što je publika prepoznala velikog pevača u njemu i što se on odmah po izlasku iz rijalitija distancirao od te priče. Očigledno je da su Slobu pljuvali samo dokoni ljudi, što nimalo ne utiče na posetu na njegovim nastupima - zaključio je estradni menadžer.

Radanović je već uveliko na turneji, nastupa u svim većim gradovima Evrope.

Delić atmosfere sa njegovog poslednjeg nastupa u Cirihu možete pogledati u videu:

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.