ŠOK! KIJA TUŽI ANABELINOG MUŽA: Krivična prijava protiv Andreja Atijasa!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

rijaliti se nastavlja

ŠOK! KIJA TUŽI ANABELINOG MUŽA: Krivična prijava protiv Andreja Atijasa!

Spremni su papiri za razvod, a rastava će biti laka, s obzirom da nemaju zajedničku imovinu, a ni decu

Objavljeno:

Rijaliti "Zadruga" za neke se završio, a za Kristinu Kiju Kockar muke se nastavljaju.

Posle video snimka koji je Andrej Atijas okačio na društvene mreže, a na kom se vidi kako udara u džak pesnicama i spominje Kiju govoreći da se vide na finalu, rijaliti zvezda ozbiljno se zamislila.

Andrej Atijas, Anabela i LUNA
Andrej Atijas, Anabela i LUNA foto: Damir Dervišagić, Printscreen Youtube

Ona će u dogovoru sa svojim advokatom Vićentijem Darijevićem krivično tužiti očuha Lune Đogani pošto je, po tvrdnji branioca, njoj ugrožena bezbednost.

- Preduzeću sve mere kako bih zaštitio moju klijntkinju Kristinu Kockar, a da li će to biti u vidu krivične prijave, zavisi od njene odluke. Otvoreno ću sa njom pričati o svemu, uključujući i taj sporni snimak.

- Rijaliti je otišao predaleko i ukoliko Krstina bude smatrala da joj preti opasnost, mi ćemo reagovati i krivično goniti Andreju.

Verujemo u državne organe i naše pravosuđe, koji treba da zaštite Kristinu, ali ja za sada ne ništa da uradim bez njenog ovlašćenja.

- Čim budemo seli i razgovarali, videću da li ona želi d apodnesemo krivičnu prijavu protiv Andreja Atijasa. Ako bude htela odmah ćemo ga tužiti - poručuje Vićentije Darijević.

Inače, advokat je već pripremio papire za razvod braka njegove klijentkinje i Slobodana Radanovića i tvrdi da će rastava biti laka budući da nemaju zajedničku imovinu, a ni decu.

(Espreso.co.rs/ Svet.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.