KO JE ZAPRAVO OVA ŽENA? Muž je prevario pred celom zemljom, ušla je u rijaliti da mu se osveti, osvojila 50.000 evra, ali evo ŠTA JOŠ ZNAMO o Kiji Kockar! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

šta se krije iza njene dobrote

KO JE ZAPRAVO OVA ŽENA? Muž je prevario pred celom zemljom, ušla je u rijaliti da mu se osveti, osvojila 50.000 evra, ali evo ŠTA JOŠ ZNAMO o Kiji Kockar! (FOTO)(VIDEO)

Kockareva tečno govori četiri jezika: engleski, nemački, ruski i španski, a završila je hotelski menadžment

Objavljeno:

Kada je počeo rijaliti "Zadruga", mnogi su se pitali ko je Sloba Radanović koji je ušao kao pevač sa tek otpočelom karijerom. Međutim, već nakon nekoliko nedelja bilo je jasno da su svetla reflektora uperena upravo ka njemu.

Razlog za to nisu njegove vokalne sposobnosti, niti to što se plasirao u Top 3 u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", već što je javno "nabio rogove" svojoj dugogodišnjoj devojci, a potom i ženi Kristini Kiji Kockar.

Prevara se dogodila pred milionima, Sloba se smuvao sa Lunom Đogani.

Kristina Kija Kockar bila je nepoznata javnosti sve dok nije dobila poziv za učešće u ovom rijalitiju. Tada počinje njena priča.

Ljubavni trougao koji je intrigirao celu naciju
Ljubavni trougao koji je intrigirao celu naciju foto: Youtube printscreen

Kockareva tečno govori četiri jezika: engleski, nemački, ruski i španski, a završila je hotelski menadžment.

Stjuardesa je pre rijalitija radila i kao menadžerka hotela i to dalje govori da ima dugogodišnje iskustvo u organizacijskim poslovima.

Zbog prirode posla, Kija često putuje po svetu, a nema destinacije na kojoj nije bila. Pobednica "Zadruge" se u prošlosti pojavila u nekoliko spotova...

Informaciju da se 2010. godine pojavila golih grudi u spotu duetske pesme OT benda i Karoline Gočeve "Zaboravi" dala je majka Kijine protivnice Lune Đogani- Anabela.

Teško je bilo izboriti se sa Anabelom
Teško je bilo izboriti se sa Anabelom foto: Filip Plavčić

Za dugogodišnjeg dečka Slobodana Radanovića udala se u aprilu ove godine, međutim, ubrzo su po njenom ulasku u rijaliti isplivale na površinu tajne iz bračne zajednice. Njih dvoje, navodno, poslednje dve godine nisu bili u najboljim odnosima.

Ipak, Kija se na sve načine trudila da Slobu izvezde na pravi put, a u rijalitiju su je mnogi zavoleli.

Stjuardesa je postala miljenica publike i prekjuče je i zvanično postala pobednik prve po redu "Zadruge". Ona je osvojila 50.000 evra i automobil. Novac će potrošiti na nekretninu.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.