Kristijan kuka što tri dana nosi iste gaće! (FOTO)

kao na farmi

Kristijan kuka što tri dana nosi iste gaće! (FOTO)

Kristijan Golubović je pre dva dana uhapšen zbog pretnji koje je putem Fejsbuka uputio klaberki Tamari Đurić
Objavljeno:

Bivši učesnik "Farme", Kristijan Golubović, pre dva dana je uhapšen zbog pretnji koje je uputio klaberki Tamari Đurić. On se trenutno nalazi u pritvoru, gde čeka da bude saslušan. Kristijan ni u pritvoru ne propušta priliku da napravi koji skandal, te on u ćeliji divlja što tri dana nosi iste gaće i ne može da opere zube. Parovi dobili svoj prvi gej par: A čik pogodite ko je u pitanju? (VIDEO)

Mitrović dovodi bolje ljude na Farmu! Koja li je njegova definicija boljeg? (FOTO) - Kristijan je iz Kraljeva priveden u policijsku stanicu u Beogradu, gde su mu u pritvoru zabranjene posete, ali i dostavljanje bilo kakvih stvari. On je već sutradan od policajaca tražio da obaveste njegovu suprugu da mu donese pribor za ličnu higijenu, veš i novu garderobu, ali mu je objašnjeno da je procedura takva i da to ne može dobiti dok ne bude saslušan u tužilaštvu. On je tada počeo da besni jer navodno nije znao za takve pravila i da nije normalno da tri dana bude u istim gaćama. Vikao je da neće da mu smrdi iz usta jer ne može da opere zube, ali mu takvo ponašanje nije pomoglo, jer su pravila striktna i ista za sve - rekao je izvor blizak beogradskoj policiji.
Printscreen/ Facebook/ Kristijan Golubović
- On će danas biti sproveden iz policijske stanice u Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, gde će biti saslušan. Upravo to tužilaštvo je danima pratilo Golubovićev Fejsbuk profil, nakon čega je izdalo nalog za njegovo saslušanje, a kasnije i hapšenje zbog pretnji koje je uputio Tamari Đurić - dodaje izvor. Tijana Ajfon priznala: Moj otac je bio u zatvoru zbog mene! (FOTO) Inače, Kristijan je uhapšen preksinoć u Kraljevu dok je sa suprugom Ivanom sedeo u kolima. Tom prilikom su mu policajci uručili nalog za hapšenje jer su prethodni pokušaji da se dođe do njega bili bezuspešni. Policija ga je odvezla u Beograd, a njegova supruga je sve vreme paničila.
- Ivana ne prestaje da se trese i pije sedative jer ne može da prestane da misli na situaciju kada su Kristijana priveli. Nikada nije prisustvovala hapšenju, a ovo joj dodatno teško pada jer je reč o njenom mužu. Boji se da ga zbog preostale četiri godine robije neće pustiti na slobodu i da ga neće videti do prve zatvorske posete - rekao je izvor blizak Kristijanovoj supruzi. Maca Diskrecija brijala noge usred emisije uživo! (VIDEO) - Mi je uveravamo da nam je advokat objasnio da ga neće iz pritvora prebaciti u zatvor jer je u toku procedura za odlaganje njegove kazne zbog lošeg zdravstvenog stanja. Međutim, ona nas ne sluša, već histeriše - dodao je izvor. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.