POKAZALA SAM SVE, SAMO DA NISAM DAMA! Luna iskreno o svom učešću u rijalitiju, a za SLOBU je imala dirljivu poruku!
Foto: RTV Pink printscreen

posle finala

POKAZALA SAM SVE, SAMO DA NISAM DAMA! Luna iskreno o svom učešću u rijalitiju, a za SLOBU je imala dirljivu poruku!

"Kada je već dozvolio sebi da upropasti brak, zašto je dozvolio da upropasti i našu ljubav"

Objavljeno:

Luna Đogani je napustila najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" kao drugoplasirana ukućanka.

Ona se u duelu borila sa Kristinom Kockar koja je izašla kao pobednica ovog zabavnog programa.

Pošto je proglašen pobednik rijalitija, svi ukućani sabiraju utiske među sobom, a evo šta blogerka kaže o svom učešću.

- Nemam reči kojima bih ovo opisala. Mnogo sam uzbuđena. Ovako se nikada nisam osećala za 22 godine. Prezadovoljna sam drugim mestom, to sam i očekivala. Po mom mišljenju Kristina je zaslužila da bude prvo mesto. Ja sam pobedila tako što sam izašla odavde živa i zdrava i vraćam se svojoj porodici. To je moja pobeda - rekla je Luna.

Dala je sve od sebe
Dala je sve od sebe foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ona je takođe otkrila da će veče provesti u krugu voljenih i sa njima prepričavati sve što se dešavalo prethodnih meseci kada ju je novinar portala, portala Pink.rs, upitao da li će Slobu pozvati da uživa u prvim trenucima koje će provesti van "Zadruge" odgovorila je kratko "Ne!"

Đoganijeva je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u ljubavnu romansu sa oženjenim muškarcem, Slobodanom Radanovićem, no silom prilika, njih dvoje nisu uspeli da očuvaju svoju vezu.

Blogerka je priznala da uprkos činjenici da su ona i Sloba raskinuli, nije prestala da gaji emocije prema sada bivšem dečku.

- Želim da budem srećna, šta god da bude biće... Želim da budem sama da izađem iz ovog ludila... Moja osećanja se nisu ugasila. Moja ljubav je veoma jaka, ali nekada nije dovoljno samo voleti. Kada je već dozvolio sebi da upropasti brak, zašto je dozvolio da upropasti i našu ljubav. Pogodilo me je to što je uopšte doveo u pitanje ono što smo mi imali - rekla je blogerka.

Blogerka je i dalje kivna na Slobu što je upropastio ono što su započeli u rijalitiju, a da li će mu oprostiti i obnoviti svoju vezu, ostaje da saznamo. Ona je u intervjuu za Pink.rs otkrila da bi mu možda i oprostila što je pred kraj bio hladan prema njoj.

- Morao bi mnogo da se potrudi. Trebao bi za kraj da bude iskren - rekala je kratko Đoganijeva.

S obzirom na to da je Luna prva čestitala Kristini na pobedi, a Kija je i sama nekoliko puta u Beloj kući izjavila da će njih dve sresti nakon izlaska, evo šta o tome kaže blogerka.

- Ja želim da je sretnem, ne bih popila kafu, ali bih sigurno prišla i rekla "ćao" - kaže Đoganijeva.

Da podsetimo, kada je Luna ulazila u rijaliti u svom video-profilu je izjavila da će svima pokazati da je ona jedna dama. Međutim, situacija se nije odvijala baš kako je ona zamišljala.

- Pokazala sam sve - samo da nisam dama. Pokazala sam neke svoje druge kvalitete, tako da sam ponosna na sebe u svakom smislu - rekla je Luna u intervjuu za Pink.rs.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.