Nakon izlaska iz Zadruge, Milan Milošević OPLEO PO Luninim roditeljima: Anabela i Gagi NE MOGU DA SE OSLOBODE toga da udaju svoju ĆERKU! (FOTO)
Foto: Printscreen TV Pink

joj, šta im napriča!

Nakon izlaska iz Zadruge, Milan Milošević OPLEO PO Luninim roditeljima: Anabela i Gagi NE MOGU DA SE OSLOBODE toga da udaju svoju ĆERKU! (FOTO)

On je otkrio i šta mu je u planu u narednim danima

Objavljeno:

Milan Milošević drugi je superfinalista koji je napustio Zadrugu večeras, a odmah nakon izlaska podelio je svoje utiske.

- To je to, to je svet iz kog sam došao, iz kog nisam otišao. Mislim da me rijaliti nije pojeo, to je moj svet, tu sam bio na radnom zadatku kao čovek i kao profesionalac. Ja podignute glave izlazim napolje - rekao je Milan.

Kako je on neko ko je često komentarisao ljubavni trougao Kija - Luna - Sloba, nismo mogli a da ga ne upitamo šta misli o svemu tome, a on nam je dao i više nego iscrpnu analizu.

- To je veza koju porodice žele uporno, Anabela i Gagi, oni ne mogu da se oslobode od toga da moraju njihovu ćerkicu od samo 21 godine da udaju, napolju rade stvari za koje ona ni ne zna, sve se radi iza leđa. Oni su rijaliti učesnici spolja, oni vode priču, ceo rijaliti - siguran je Milan.

Na kraju, on je otkrio šta mu je u planu u narednim danima.

- Sad ću da se vidim sa porodicom i najmilijima, a onda idem na odmor i vraćam se na posao - zaključio je Milan.

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.