ANABELA NAPRAVILA HAOS U FINALU ZADRUGE: Matora krenula da iznosi sav prljav veš o njoj i Luni, SAMO ŠTO SE NISU POBILE! (FOTO)
Foto: Printscreen

dobro nije došlo do prekida programa

ANABELA NAPRAVILA HAOS U FINALU ZADRUGE: Matora krenula da iznosi sav prljav veš o njoj i Luni, SAMO ŠTO SE NISU POBILE! (FOTO)

Pevačica se jedva suzdražavala da ne krene na bivšu ukućanku Zadruge

Objavljeno: 22:32h

Jovana Tomić Matora i Anabela Atijas ušle su u žestok verbalni sukob u finalu rijalitija "Zadruga". Naime, Matora je tvrdila da joj je Anabela slala preteće poruke i pred milionima ljudi rekla da se na jednoj žurci u Zadruzi poljubila sa Anabelinom ćekom Lunom. - Ja se time ne bavim. ja sam pevačica, nisam mafijaš, a to ćeš ti da objasniš - odgovorila je Anabela.

Žestoka svađa
Žestoka svađa foto: Printscreen TV Pink

- Tuži me ako ti pretim. Ne možeš da me lažno optužuješ. Ja sam htela tebe da prijavim za maltretiranje, ti si nju zvala na svaka 3 minuta. Ti si frajer do bola, svi su pali na tebe! Sanji dajem dva dana, dok ne ode sa nekim ko ima ono što ti nemaš - dodala je Anabela.

Matora je optužila Lunu i da je najboljoj drugarici Vanji lupala šamare nasred kluba, na šta joj je Anabela pokazala srednji prst i mahala njime.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.