BOLJE DA SU TEBE UBILI NEGO JELENU MARJANOVIĆ! Stravične pretnje upućene učesnici ZADRUGE - da li će neko ovo sankcionisati! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ovo je stvarno strašno

BOLJE DA SU TEBE UBILI NEGO JELENU MARJANOVIĆ! Stravične pretnje upućene učesnici ZADRUGE - da li će neko ovo sankcionisati! (VIDEO)

Ukućanke su se jedna drugoj poveravale i otkrivale sve svoje strahove

Objavljeno:

Rijaliti "Zadruga" završava se u sredu i svi su nestrpljivi da čuju pobednika. Ukućani su danas pričali o malo mračnijim temama i tom prilikom Teodora Džehverović je otkrila da je dobila stravičnu pretnju.

Naime, Teodora, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora i Kristina Kija Kockar su razgovarale i tom prilikom poverile jedna drugoj kakve su pretnje dobijale i čega se boje po izlasku iz Bele kuće.

"Momci, devojke svi ste ugroženi posle rijalitija Zadruge, rekla je Sanja.

"Pre nego što sam ušla u Zadrugu ljudi su me hejtovali samo što sam njegova žena, a zamislite sada posle svega", rekla je Kija.

"Ja se toga jako bojim", rekla je Sanja, a Matora je dodala:

"Ja sam napravila grešku što nisam prijavila policiji, ja sam ga blokirala dok nije počeo da pominje Dunju, to se odmah prijavi policiji, nađe se IP adresa, kaže Matora.

A onda je Teodora otkrila šokantnu pretnju koju je dobila pre ulaska u Zadrugu.

"Meni je stigla jedna poruka, mama moja se uplašila, ne mogu sad da se tačno setim, droljo jedna bolje da su tebe ubili nego Jelenu Marjanović. To je najodvratnija poruka koju sam ikada dobila, kad neko ima takve misli", otkrila je Teodora.

Bonus video

OBRADOVAO MAMU NA PROSLAVI 45. ROĐENDANA: Među prvim gostima na Cecinoj zurki pojavio se Veljko! Zvanice polako pristižu!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.