LUNA GRCALA U SUZAMA: Pustili snimak na kome Sloba VREĐA njene roditelje, pa nije mogla da dođe do reči od njega (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

REKAO JOJ ŠTA JE ISTINA

LUNA GRCALA U SUZAMA: Pustili snimak na kome Sloba VREĐA njene roditelje, pa nije mogla da dođe do reči od njega (VIDEO)

Blogerku je uvredilo što je na snimku čula kada je Sloba u afektu opsovao majku

Objavljeno:

Tokom prethodne noći zadrugarima je pušten snimak kada su Luna Đogani i Slobodan Radanović ušli u žestoku svađu nakon poslednje žurke koja je organizovana u Beloj kući.

Tada je blogerka nasrnula na Slobu, a on je iz besa nazvao pogrdnim imenima svoju bivšu devojku, a onda i uvredio njenu majku, Anabelu Atijas. Ona ga je prekorela zbog toga, dok se on pravdao da pevačica nije javno trebala da spominje imena pojedinih zadrugara. Ovo je nateralo suze na oči blogerki.

Sloba se pravdao da nije ništa loše rekao za Anabelu
Sloba se pravdao da nije ništa loše rekao za Anabelu foto: Printscreen Youtube

- Reci šta sam ja konkretno rekao za Anabelu? Najlošiju stvar koju sam ja rekao za Anabelu jeste da nije trebalo u pozivu da ti spomene neke ljude i nakači ti ih na vrat, za Miću, Zoricu... Nikad nisam ružnu reč rekao za tvoje roditelje. Nemoj to da izjavljuješ. Kad Anabela njih prozove imenom i prezimenom, kad oni iskomentarišu tebe za ovim stolom, ja se raspravljam za stolom, ni Gagi ni Anabela, nego ja i ja sam bio uz tebe kad niko nije - vikao je Sloba.

Blogerku je uvredilo što je na snimku čula kada je Sloba u afektu opsovao majku, dok je to pevač izgubio iz vida. Dok je on vikao na Đoganijevu, ona je grcala u suzama i nije mogla da dođe do reči.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.