LUNA I SLOBA SU NAJVEĆI BLAM ZADRUGE: Odlučeno je da je od najveće ljubavi sve spalo na ULIČARSKE TUČE!
Foto: Printscreen/Youtube

Haos!

LUNA I SLOBA SU NAJVEĆI BLAM ZADRUGE: Odlučeno je da je od najveće ljubavi sve spalo na ULIČARSKE TUČE!

To je cena i posledica koju moraju da plate

Objavljeno:

U Beloj kući danas je bila održana poslednja emisija "Radija Amnezija", a Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak bavili su se aktuelnim temama u rijaliti programu "Zadruga" koje su komentarisali na svoj način.

Jedna od glavnih tema bila je i situacija koja se dogodila između Lune Đogani i Slobodana Radanovića u noći sa utorka na sredu kada je organizovana poslednja žurka, a kada je blogerka nasrnula na pevača.

Takođe, članovi "Radio Amnezije" birali su "Top blam", a ovu titulu odnela je upravo situacija koja se dogodila između Slobe i Lune.

- Dobar dan, zovem iz Zrenjanina, ja sam zemljak Slobinog oca! Nedopustivo je ovo što se desilo između njega i Lune! To je najveći blam! - glasio je stav slušalaca.

Milan Milošević i Bane Čolak imitirali su slušaoce koji su se javljali u program "RadijaAmnezija", a ovo iznad bili su samo neki od komentara.

- Ovde je sve rečeno! Blam Zadruge je svakako tuča Lune i Slobe.

Proglašavamo najveći blam Zadruge - rekao je Milan Milošević.

Par je okarakterisan kao najgori blam, a njihova kazna je što će ovaj žig nositi do kraja života. To je cena i posledica koju moraju da plate. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.