PROROČANSTVO: Luna i Sloba postaju SVINGERI, Miki i Nadežda će dobiti dete PLJUNUTO Bane Čolak
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

CIRKUS

PROROČANSTVO: Luna i Sloba postaju SVINGERI, Miki i Nadežda će dobiti dete PLJUNUTO Bane Čolak

Anabela se vraća Gagiju

Objavljeno:

Svaka sličnost sa stvarnim likovima je slučajna. Svrha ovog teksta je isključivo zabavnog karaktera.

Sloba, Luna i Kija postaju svingeri

Čuvena balkanska proročica koja sudbinu ljudi gleda kroz krilo od slepog miša posle proricanja sudbine Slobi, Luni i Kiji, otišla je u crkvu da se iskupi za svoje grehe. Ona je zanemarila svoje sposobnosti zbog zlog sudbinskog koda koji je zadesio pevača, blogerku i stjuardesu da više nije želela svoje prste da petlja u životne priče ljudi. Ona predviđa da će čuveni trio naći optimalno rešenje kako niko ne bi ostao kratkih rukava. Proročica kaže da ni posle Zadruge Radanović neće moći da se odluči na kojoj stolici želi da sedi pa je dogovor pao da otvore svinger klub čiji će zaštitni znak biti upravo njih troje. To će Slobi savršeno odgovarati jer dok Kija bude letela po belom svetu kao stjuardesa, on će biti sa Lunom koja će svaki put po Kijinom povratku doživeti nervni slom pa će neko vreme provesti u bolnici. U međuvremenu kada im se termini preklope, svinger klub će biti novi unosni biznis. Đekson će im se, prema njenim rečima, od početka nuditi kao partner, ali će ga Sloba odbiti iz higijenskih razloga.

Kija Kockar
Kija Kockar foto: Printscreen Youtube

Rijaliti Zadruga kobno će, prema rečima proročice, uticati i na majku Lune Đogani, Anabelu, kojoj se ni posle svih ćerkinih skandala nije vratila popularnost. Govorimo naravno o popularnosti koju je imala dok je bila u grupi Funky G, kada je otvarala usta, a glas izlazio, doista iz usta drugih pevačica. E, baš ta popularnost! Zato će se kao za slamku spasa uhvatiti za bivšeg supruga, Gagija Đoganija, koji je u prethodnih deset meseci pokazao da je odličan supružnik jer je na sve što Anabela kaže klimao glavom.

Miki i Nadežda dobiće dete pljunuto Bane

Pomalo sramežljivo proročica kaže da će u Kupinovu izbiti pravi mali rat za nekoliko godina. Zapravo, sve će početi tako što će Miki ubediti oca Mirka da je Nadežda prava snajka i da se ubuduće neće seksati po kokošinjcu već damski u krevetu. Spustio je Mirko loptu, čak i svadbu napravio jer je Miki naravno novac potrošio na kocki. Pravi haos nastaće kada se rodi naslednik Đuričića koji će biti isti Bane Čolak. Tada će sve karte biti otvorene, a pevačica će priznati da “prva ljubav zaborava nema”, te da joj se omaklo. Vilama i grabuljama biće najurena iz Kupinova.

Miki i Nadežda
Miki i Nadežda foto: Printscreen Youtube

Opsadno stanje u Šimanovcima

Nakon što su proterali Mikija Đuričića, prvi na meti je pevač Slobodan Radanović koji je zbog supruge i ljubavnice svima ukrao šou. Učesnici smatraju da je pevač nadomestio popularnost kojoj se nije ni približio tokom takmičenja Pinkove zvezde. Svi pokušaji da se pomuti njegova slava u medijima van zidina rijalitija ostali su bezuspešni. Miljana je čak donela dete u stomaku iz drugog rijalitija, ali je opet ostala neprimećena, njen stomak svakako ne. Nadežda Biljić imala je trnovit put do zvezda i pokušala mikrofonom da privuče pažnju u nekoliko muzičkih takmičenja, ali joj to nije pošlo za rukom. Da stvar bude gora, ni za nogom, kada je odlučila da je podigne i prepusti se strastima pred kamerama, ali mrka kapa. Tri dana slave pa opet Luna, Sloba, Kija na naslovnim stranama. Da ne spominjemo kako je Đeksonova poligamija pala u vodu, al‘ dobro da nešto drugo nije palo, jer bi onda imao problem i van rijalitija. Zbog kojeg glasa više čak je i Sanja popustila i priznala da je gej, a Mića naučio još 365 psovki da svaki dan u godini po jednu izbacuje kao singl. Sve to je doprinelo da se cimeri udruže kako bi pokosili popularnost čuvenog trougla, čiji je kamen spoticanja neodlučni Sloba Radanović. Kako bi mu skratili junačke muke, zadrugari su spremili puč u kojem će ga likvidirati, a onda će se ucveljene udovice same povući u svom tugovanju. Ovaj marketinški plan smislio je Filip Đukić, koji je rešen da povrati Kijinu naklonost.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.