RECI JOJ DA NOSI GAĆE, NIJE HIGIJENSKI: Kija zgrožena ONIM ŠTO JE VIDELA ISPOD Luninog ŠORTSA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

fuj, bljak!

RECI JOJ DA NOSI GAĆE, NIJE HIGIJENSKI: Kija zgrožena ONIM ŠTO JE VIDELA ISPOD Luninog ŠORTSA! (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima Luna Đogani i Slobodan Radanović imali su do sada neviđeni verbalni sukob, a kako su nasrnuli jedno na drugo obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo fizički kontakt između njih

Objavljeno:

U tim momentima, Đoganijeva je u pripitom stanju i izrevoltirana Slobinim ponašanjem, njegovu još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar vređala i nazivala je pogrdnim imenima.

Kija je prećutala sve što joj je ona rekla, ali je sa Slobom počela razgovor na tu temu, u kojoj je brutalno osudila njihove postupke, a nije sakrila i da je zbog toga stid.

- Ne znam zašto sam ja tema vaše tuče. Prišla sam da ti pomognem, a ona me je nazvala dro*etinom i ku*vetinom. Molim te, reci joj da nosi gaće ispod šortsa, jer nije higijenski. Ja sam izašla napolje da vidim ko vrišti, a ona je vikala na mene govoreći mi da sam ku*vetina - rekla je Kija.

- Da li sam ja kriv zbog toga? - pitao ju je Sloba kao da se ništa značajno nije dogodilo.

- Ti si to dozvolio! Umesto da kažeš da sam ja tvoja žena i da pazi kako mi se obraća, ona dolazi i govori kako ti govoriš ružne reči o meni. Jako si se izblamirao. Objektivna sam, saslušaj me. Neka te tuče svaki dan, to je jako lepa slika - rekla je Kristina.

- Ti to reci njoj, šta to meni govoriš?! - rekao je Sloba.

- Neka se strpi ku*vetina ona, a ne ja! Ona je dro*a, to je činjenica, meni to ne može da govori zato što sam ja tvoja žena! Ja sam prišla svom mužu koga je ona prethodno istukla! Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari. Rekla sam da me izuzmu iz svega ovoga. Neću da komentarišem, ni da me pita bilo ko. Želim samo da izađemo i da mi kažeš da li je sve ovo vredno toga, da posle pet godina naše zajednice, da mi to tako uradiš. Samo reci i ja ću da... ali, videćeš da nije bilo vredno. Prišla sam da te pitam da li si okej, ti meni takvim tonom odgovaraš - prigovarala je Kockareva.

Ovaj bračni par se dugo raspravljao, a onda ju je Slobodan vidno zainteresovan za njihov odnos upitao nešto što je Kiju začudilo.

- Da li si se ti nekada zapitala da li je meni nešto smetalo? - pitao je Sloba.

- Tebe su ubili kompleksi, pa mi sve ovo radiš iza leđa! Na dan Mirkove svadbe ti si bio fasciniran što ti je ona prišla! Gde sam bila ja? - pitala je Kija.

- Ja sam bio srećan sa tobom, niste mi dozvolili da završim. Ti si bila jedina, uopšte nisam gledao na taj način - branio se Slobodan.

Supružnici su otvoreno pričali o svemu, a detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

Bonus video

BIKI JOJ JEDVA PREKRIVA ZADNJICU: Vreli snimak Nataše Kojić protutnjao društvenim mrežama!

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.