POVRAĆA NAM SE VIŠE OD NJIHOVIH LUDORIJA: Brutalna tuča MUŠKARCA I ŽENE u Zadruzi! Sada su definitivno BIVŠI! (FOTO)
Foto: Printscreen

ovo je stvarno prevršilo svaku meru

POVRAĆA NAM SE VIŠE OD NJIHOVIH LUDORIJA: Brutalna tuča MUŠKARCA I ŽENE u Zadruzi! Sada su definitivno BIVŠI! (FOTO)

Miniraš zadatak, k**vetino jedna! - urlao je Mića, a ni pevačica mu nije ostala dužna, pa mu je poručila da je "matori makro"

Objavljeno:

U "Zadruzi" je, po ko zna koji put, bilo skoro pa vanredno stanje. Naime, dojučerašnji prijatelji Marija Ana Smiljanić i Lepi Mića su se potukli!

Njih dvoje su se posvađali oko zadatka koji je trebalo da igraju u bazenu. Marija Ana je rekla da ne može da igra, jer je u ciklusu, a Mića ju je tada napao da laže i počeo da je vređa:

- Miniraš zadatak, k**vetino jedna! - urlao je Mića, a ni pevačica mu nije ostala dužna, pa mu je poručila da je "matori makro".

Ipak, stvar se ubrzo otrgla kontroli pa mu je Marija Ana iz besa udarila šamar, a zatim počela i da ga šutira. Srećom, u tom trenutku je u kuću uletelo obezbeđenje i razdvojilo ih, pa nije došlo do većeg incidenta.

Ko zna šta bi bilo da nije uletelo obezbeđenje
Ko zna šta bi bilo da nije uletelo obezbeđenje foto: Printscreen

Smiljanićeva je potom sklonjena u izolaciju, a Mića se vratio bazenu i igri. Ubrzo nakon toga stiglo je pismo u kojem je zadrugarima saopšteno da ni Marija Ana, ni Lepi Mića, kao ni svi oni zadrugari koji su na bilo koji način sabotirali zadatak (bilo je onih koji su spavali), neće moći sa ostalima da uživaju i gledaju film.

Mića i Marija Ana su se družili od kad je pevačica kročila u Belu kuću, ali posle ovog skandala malo je verovatno da će se pomiriti, pa će definitivno ostati bivši prijatelji.

Bonus video

SRPSKI GETSBI: Zbog njega nas vole svetske zvezde

(Espreso.co.rs/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.