SVI SU SE NAJEŽILI KADA SU VIDELI KIJU U VENČANICI NA SCENI: Evo zašto je to obukla i koja je SIMBOLIKA ovog nastupa!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

osveta i prošlost

SVI SU SE NAJEŽILI KADA SU VIDELI KIJU U VENČANICI NA SCENI: Evo zašto je to obukla i koja je SIMBOLIKA ovog nastupa!

Kija Kockar je na sinoć održanoj "Zadrugoviziji" nastupila u venčanici, pevajući pesmu "Dobrodošao u klub" Severine Kojić

Objavljeno:

- Verovala sam u tvoju priču da si pravi, da jedina sam ja u tvome srcu, tvojoj glavi; a ti bio si dno, varao me sa sto - glasi samo deo stihova pesme koju je Kija otpevala sa mnogo emocija, kako su primetili članovi žirija.

Oni su joj poručili da bi trebalo da se posveti pevanju, a da se sa tim slaže i Sloba Radanović pokazao je time što je ustao da aplaudira nakon njenog nastupa.

- Ja sam u belom, što je simbol nevine mene, devojčice koja je verovala u neke stvari, a Ana Korać je u crnom, ona je simbol osvete, ono što ću ja u budućnosti postati - objasnila je Kockareva šta se krije iza scenskog nastupa koji je zaintrigirao mnoge.

- I ja sam imala sličnu venčanicu na mom venčanju, a ovo mi je bio samo izgovor da obučem venčanicu ponovo, u slučaju da je poslednji put - obrazložila je Kija.

Simbolika je jasno posvećena Slobi
Simbolika je jasno posvećena Slobifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Društvene mreže su eksplodirale nakon ovog nastupa, a kako su primetili oni koji bezrezervno podržavaju stjuardesu, ovu haljinu je na svom venčanju nosila njena kuma Vanja kada se zavetovala na večnu ljubav svom suprugu.

Bonus video

NIJE NI ČUDO ŠTO IMA NAJBOLJU ZADNJICU: Pogledajte šta Dženifer Lopez radi da bi bila BOMBA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.