OVO JE NJENA SESTRA?! Njih dve su kao nebo i zemlja, a čak uopšte ni ne liče! OVA POZNATA GLUMICA JE SESTRA ANABELE ATIJAS! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

krije se od medija

OVO JE NJENA SESTRA?! Njih dve su kao nebo i zemlja, a čak uopšte ni ne liče! OVA POZNATA GLUMICA JE SESTRA ANABELE ATIJAS! (FOTO)

Anabela Atijas u centru je skandala otkako je njena ćerka Luna Đogani, učesnica rijaliti šoua "Zadruga", uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem, pevačem Slobodanom Radanovićem

Objavljeno:

Porodica Lune Đogani već godinama je poznata, uža i šira, ali postoji jedan član porodice, sa Anabeline strane koji izbegava pompeznu medijsku pažnju.

Anabela potiče iz velike porodice iz Goražda, a posle razvoda njenog oca i majke, otac Ahmed se ponovo oženio i dobio ćerku Aidu. Aida je glumica po profesiji i prilično je slavna i poznata u Bosni i Hercegovini.

Aida Bukva, iako ne želi po svaku cenu da bude u medijima, primećena je u Bosni i Hercegovini po svom radu.

Ona je glumica koja se svojom profesijom bavi veoma aktivno.

Igrala je u mnogim predstavama, a postala je popularna posle uloge u seriji "Seks i selo". Igrala je i glavnu ulogu u filmu "Hiljadarka" (2015.), a igrala je i u novoj verziji "Top lista nadrealista" pod nazivom "Nadrealiti show".

Ona je jednom prilikom govorila da je u dobrim odnosima sa sestrom Anabelom.

Aida Bukva
Aida Bukva foto: Printscreen

- Mislim da kao žene razumemo jedna drugu. Ako smo imale neka neslaganja, oko principa, bilo je zbog toga što je za glumca važno da je načitan, pametan, da ima znanje, dok pevač to ne mora - rekla je Aida.

Bonus video

ŽENO, LEDIŠ DAH! JELENA KARLEUŠA MALO ŠTA PREPUSTILA MAŠTI: U belom od glave do pete pevačica istakla POZNATE OBLINE

(Espreso.co.rs/ Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.