SLOBINA MAJKA NE PRESTAJE DA PLAČE, JAKO JOJ JE LOŠE: Vidi da njen sin VOLI Kiju, ali ona je ne želi u kući NIKAD VIŠE!
Foto: Printscreen Youtube

komšinica otkriva

SLOBINA MAJKA NE PRESTAJE DA PLAČE, JAKO JOJ JE LOŠE: Vidi da njen sin VOLI Kiju, ali ona je ne želi u kući NIKAD VIŠE!

Pevačeva majka Draginja ne može da podnese činjenicu da postoji mogućnost da njen naslednik nastavio da živi sa suprugom posle rijalitija, o čemu se šuška po kuloarima

Objavljeno:

Draginja je u više navrata govorila o tome da nju i supruga snajka nije poštovala ni posećivala i da ih je razdvajala od sina.

- Draginja je zdravstveno jako loše i jedva čeka da se završi rijaliti kako bi sa Slobom o svemu popričala nasamo. Bila je zadovoljna kada je videla da se zaljubio u Lunu, a onda se iznova razočarala jer je shvatila da mu i ona ne odgovara. Sada je svesna da njen sin i dalje voli Kiju, poznaje ga dobro i to je brine još više. Ona nije promenila mišljenje o snajki, a njihova bliskost je ubija. Koliko je ranije bila besna, ona sada ne prestaje da plače. Našla se u neobranom grožđu jer ne bi da kvari sreću svoga sina, a ne može da podnese da to bude Kija - kaže komšinica koja je na strani Draginje jer smatra da je Kockareva toj porodici nanela mnogo zla.

- Draginja mi je rekla: "Neka radi šta hoće, ali će mi Sloba morati da obrazloži zašto želi da bude sa njom i na početku da se dogovorimo kako ćemo komunicirati. Ona u moju kuću neće ući, kada sam je čekala sa bogatom trpezom i raširenih ruku, ona je sedela ispred kuće u kolima" - prenela je reči Slobine majke, pa nastavila...

Draginja ne želi da mu kvari sreću, ali...
Draginja ne želi da mu kvari sreću, ali...foto: Printscreen Youtube

- "E, sada su moja vrata za nju zaključana. Ne mogu očima da je vidim, uništila mi je sina. Ako on odluči da živi sa njom i spase brak, neću mu braniti, ali hoću da ga viđam srećnog i bez nje u mojoj kući", rekla mi je vrlo potreseno.

- Ona misli da je Kija manipulator i da će Slobu ponovo da odbaci nakon nekog vremena - zaključuje komšinica Radanovića, koja je pristala da priča za medije.

Bonus video

NATAŠA ZAPLAKALA, PA SVE RASPLAKALA! ZBOG SNIMKA BEKVALČEVE UŽIVO NAJEŽIĆETE SE: Voli me... VOLI ME, PONOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.