MATORA OTKRILA ISTINU O LJUBLJENJU SA LUNOM! Đoganijeva je UĆUTKALA jer je otkriveno previše DETALJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

jovana se zanela

MATORA OTKRILA ISTINU O LJUBLJENJU SA LUNOM! Đoganijeva je UĆUTKALA jer je otkriveno previše DETALJA! (VIDEO)

Bilo joj je neprijatno što se polemiše o njihovom poljupcu, pa je sugerisala Matoroj da prestane sa izlaganjem na tu temu

Objavljeno:

Saška Karan, dobro poznata po svom britkom jeziku, ne prestaje pitanjima da provocira svoje nekadašnje cimere i nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga".

Da podsetimo, Jovana Tomić Matora i Luna Đogani su je u jednom navratu poljubile, a o tome se mnogo spekulisalo. No, to nije jedina zadrugarka sa kojom se Jovana poljubila. Pošto su ona i Sanja Stanković priznale javno svoju vezu i pred milionskim auditorijumom se ljubile, ovo je podstaklo Sašku da Jovani postavi škakljivo pitanje.

- Ko je bolji u krevetu, Sanja ili Luna? - upitala je Saška Matoru.

- Da si pitala ko se bolje ljubi, možda bih ti i odgovorila. Zasigurno Sanja se odlično ljubi, to je osoba koju posle svog prvog dečka najviše volim. Ne znam kakva je Luna u krevetu, sa Sanjom nisam bila toliko bliska koliko se misli, ali Sanjin dodir mi najviše prija. Jedva čekam da izađemo i da se ponašamo kao pravi par. Ovde su uzdržavam od nekih stvari. Ne znam kakva je Luna u krevetu, niti ću saznati, da si me pitala ko se bolje ljubi rekla bih Sanja - odgovorila je Matora.

Matora se malo zanela, pa počela da priča detalje
Matora se malo zanela, pa počela da priča detaljefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Đoganijevoj je bilo veoma neprijatno zbog ovog pitanja, pa je pognute glave slušala ono je Tomićka iznela. Luna se u jednom trenutku posramila kada je primetila da Jovana previše detaljiše o situaciji koja se desila, pa ju je prekinula u izlaganju.

Reakciju glavnih aktera ove priče možete pogledati u narednom snimku.

Bonus video

NATAŠA ZAPLAKALA, PA SVE RASPLAKALA! ZBOG SNIMKA BEKVALČEVE UŽIVO NAJEŽIĆETE SE: Voli me... VOLI ME, PONOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.