NAJJAČI KLIP SA MILJANOM SVIH VREMENA: Pogađala gde se nalazi Burdž Kalifa i Kineski zid, a tek kad čujete koja reka TEČE kroz Niš - LUDILO MOZGA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

haos

NAJJAČI KLIP SA MILJANOM SVIH VREMENA: Pogađala gde se nalazi Burdž Kalifa i Kineski zid, a tek kad čujete koja reka TEČE kroz Niš - LUDILO MOZGA (VIDEO)

Miljana Kulić, Nišlijka koja je ostala u drugom stanju u rijalitiju i čeka bebu, poznata je, sem po svađama i kontroverznom ponašanju, biserima i neznanjem osnovnih pojmova

Objavljeno:

Naime, dok je sedela sa cimerima ispitivali su je o poznazim geografskim pojmovima, kao i glavnim gradovima država, budući da je, kako je sama rekla, išla na takmičenje iz geografije.

Izređala je sve države sveta kada su je pitali gde se nalazi Burdž Kalifa, a cimeri nisu mogli da veruju da nije znala u kojoj državi se nalazi Kineski zid.

"Ne znam gde se nalazi Burdž Kalifa, mozak mi je stao. UAE je Ukrajina", lupetala je Miljana dok su se svi ostali silno zabavljali.

"Toliko sam ovde zatupela da se ja plašim da izađem odavde", zaključila je Miljana.

"Dunav i Sava prolaze ispod Savskog most", ko iz topa je odgovorila Miljana. na pitanje koja reka protiče kroz Niš: Umalo počela da plače koliko je zaglupela i sve zaboravila.

Miljana se skoro rasplakala budući da nije mogla da se seti koja reka tiče kroz Niš, grad u kojem je rođena.

Bonus video

NATAŠA ZAPLAKALA, PA SVE RASPLAKALA! ZBOG SNIMKA BEKVALČEVE UŽIVO NAJEŽIĆETE SE: Voli me... VOLI ME, PONOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.