LUNA PONOVO PRED SLOMOM ŽIVACA: Sloba je tešio, a ona URLALA na njega zbog NJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/dailymotion.com

mučne scene!

LUNA PONOVO PRED SLOMOM ŽIVACA: Sloba je tešio, a ona URLALA na njega zbog NJE! (VIDEO)

Kako su se optužbe na njen raču nizale, Luna je zapadala u sve gore stanje, a u jednom momentu je i zaplakala

Objavljeno: 11:19h

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" su se uključili danas u šou na imanju u Šimanovcima i postavljali su pitanja aktuelnim takmičarima.

Gotovo svi su imali pitanje za Lunu Đogani, a ona je na kraju doživela nervni slom zbog konstantnih napada.

Prvo ju je Divna DNK Milanović upitala zašto skače za Slobom Radanovićem kad zna da će on na kraju da ostane u braku sa Kristinom Kijom Kockar, a blogerka je kroz suze odgovorila:

- Zato što sam budala!

Kako su se optužbe na njen raču nizale, Luna je zapadala u sve gore stanje, a u jednom momentu je i zaplakala. Ubrzo je napustila sto u Beloj kući i prešla u pab gde je doživela nervni slom.

- Ne mogu više! Ne mogu... Ni jedan dan ne mogu da budem mirna. Kako su mogli to da me pitaju. Umorna sam, devet meseci sam ovde i proživljavam sve isto svaki dan. Sama sam ovde, neću da sednem pored tebe, ti si mi ovo uradio. Osećam se kao da sam najveće govno na svetu - urlala je Đoganijeva na Radanovića koji je došao da je teši, a u jednom trenu je čak i počela da se udara po nogama i da histeriše.

Međutim, Luna je ubrzo prihvatila Slobu koji je rekao da uvek može da računa na njegovu podršku.

- Ja sam uvek uz tebe! Nisi sama! Imaš 100 odsto moje podrške. Ne smeš da slušaš šta ti govore gori od tebe. Ti nisi najgora kako oni pričaju. Ne dozvoli da ti to usade u glavu. Nisi najgora, utuvi to sebi. Da bombe padaju oko nas, ja sam uz tebe - ubeđivao ju je Zrenjaninac dok ju je mazio i ljubio po glavi.

Pogledajte kako su izgledale te scene iz rijalitija "Zadruga":

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.