PAŠĆE IM MRAK NA OČI KAD VIDE OVO: Filipov drug otkrio s kim je Marija Ana varala Đukića: PROVERENO ZNAM, ON JE MOJ KUM (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

razotkrio je

PAŠĆE IM MRAK NA OČI KAD VIDE OVO: Filipov drug otkrio s kim je Marija Ana varala Đukića: PROVERENO ZNAM, ON JE MOJ KUM (FOTO)

On je siguran o to što govori

Objavljeno:

Peks Čanović koji je poznatiji kao drug Filipa Đukića, u javnosti je priznao da je imao strasne odnose sa njegovom devojkom Marijom Anom Smiljanić, a koja se trenutno nalazi u najgledanijem rijalitiju u regionu.

On je u emisiji kod Dušice Jakovljević otvoreno pričao o pojedinim zadrugarima, a bez dlake na jeziku rekao je svoje mišljenje o celokupnoj situaciji koja se dešava u Zadruzi.

Peks Čanović poznatiji kao drug Filipa Đukića
Peks Čanović poznatiji kao drug Filipa Đukića foto: Printscreen/Pink

Iako se pretpostavljalo da je on jedina osoba sa kojom je Marija Ana prevarila svog dečka, on je za portal Pink.rs otkrio nešto što je šokiralo javnost.

Naime, ona je svog dečka Filipa koji je takođe učesnik rijalitija prevarila i sa jednim vlasnikom diskoteke u Loznici, a Peks je otvoreno potvrdio da su ove glasine istinite.

Ona je bila sa mojim kumom D.K. iz Loznice, on drži diskoteku. Sa njim je bila, stojim iza toga. Varala je Filipa sa njim, to je provereno. Znam, zato što mi je on kum - rekao je Peks.

BONUS VIDEO: REPERI SE ŽESTOKO OBRAČUNALI, BUBA KORELI OSUO PO MC STOJANU: Seljačino,ne brukaj se! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.