SLOBA JE KAO PING PONG LOPTICA: Folk pevačica otkrila OVO o Anabeli i Radanoviću, pa priznala: Ne bih bila ni u čijoj koži! (FOTO)
Foto: Prinstcreen/Youtube

on je neodlučan

SLOBA JE KAO PING PONG LOPTICA: Folk pevačica otkrila OVO o Anabeli i Radanoviću, pa priznala: Ne bih bila ni u čijoj koži! (FOTO)

Dok sam bila trudna, zainteresovao me je ljubavni trougao o kome svi pričaju

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Mia Borisavljević porodila se pre manje od tri meseca i na svet donela devojčicu Emu, a kako otkriva za Pink.rs, tokom trudnoće mnogo vremena provela je uz najgledaniji rijalitiji na našim prostorima ''Zadruga''.

Popularna pevačica Mia Borisavljević
Popularna pevačica Mia Borisavljević foto: Dragana Udovičić

- Zadrugu sam mnogo pratila dok sam bila trudna, imala sam mnogo slobodnog vremena, ali to je zarazno. Sada moram da ispratim do kraja sve. Iznenadim se svaki dan, stalno se dešavaju neke nepredvidive situacije - kaže novopečena mama za naš portal i dodaje da joj je posebnu pažnju privukao ljubavni trougao o kojem bruji region.

Sloba i Kija
Sloba i Kija foto: Daktilo

- Što se tiče tog ljubavnog trougla o kojem svi pričaju, ja moram da kaže da ja ne bih bila ni u čijoj koži. Nema tu na čijoj sam strani i koga podržavam, a koga ne. Jednostavno mislim da su te njihove životne priče katastrofa i da tu nikom nije lako i to nije nimalo smešno, ali je svakako gledaocima veoma zanimljivo. Ne bih ja tu bila ni u čijoj koži - rekla je Mia i otkrila kakvo mišljenje ima o Slobi Radanoviću.

- Sloba je kao ping pong loptica. On da zna bolje, on bi se ponašao bolje, očigledno je da je on neodlučan što se tiče svega u životu.

BONUS VIDEO: NINA BADRIĆ SE VERILA ZA 7 GODINA STARIJEG PREDUZETNIKA: Pojavila se na aerodromu i skrivala DIJAMANTSKI prsten! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.