MOŽDA SE S NJIM NEĆU VIDETI NIKAD VIŠE U ŽIVOTU! Nakon susreta s Gagijem, Kijina mama progovorila o njemu i Anabeli: Ja sam ZGROŽENA!
Foto: Printscreen

eto ti sad

MOŽDA SE S NJIM NEĆU VIDETI NIKAD VIŠE U ŽIVOTU! Nakon susreta s Gagijem, Kijina mama progovorila o njemu i Anabeli: Ja sam ZGROŽENA!

Kijina majka ispričala utiske susreta s Luninim ocem i majkom

Objavljeno:

Gledaoci Televizije Pink prošle subote imali su priliku da pogledaju emisiju Magazin IN, a pored ostalih, gosti Sanje Marinković bili su Gagi Đogani, otac Lune Đogani i majka Kristine Kockar, Nadica Zeljković.

Ekipa najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs, stupila je u kontakt sa Nadicom kako bismo čuli njene utiske o susretu sa Gagijem, a Kijina majka nam je pričala i o majci Lune Đogani, pevačici Anabeli Atijas.

Ja sam se baš prijatno iznenadila, s obzirom na to da je jednom dao intervju u kome je Kija bila negativac, a Sloba i Luna pozitivci. Sada se učinio kao jedan korektan roditelj. Možda je i moj pristup prema njemu bio opušten. Ja sam takav tip, koji ne ide nikada negativno prema nekome. Možda ga je moja pozitivna energija opustila - rekla je Kijina majka i dodala:

On mi je čak i na kraju emisije pružio ruku. Možda se nikada više nećemo videti u životu, ali vidi se po njemu da je stvarno bio opušten i da je uživao. Mislim da mu nije bilo neprijatno pored mene. Meni nije. Ja nisam za to da mi roditelji vodimo ratove naše dece, oni su punoletni - izjavila je Nadica za Pink.rs.

Nadica Zeljković ostala je i negativno iznenađena ponašanjem Anabele Atijas koja je nedavno gostovala u studiju "Zadruge" u Šimanovcima. Naime, kada je pušten snimak u kome Kiji nije bilo dobro Anabela je aplaudirala.

Ja sam se zgrozila. Kada je Kristina povraćala, Anabela je tu tapšala posle snimka. Kristina se tu zabrinula i za mene, šta njena majka gleda, jer i ona zna u kojoj sam ja fazi bola kada povraćam - govori Zeljkovićeva.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.