DEFINITIVNO NEĆE BITI SA SLOBOM? Luna očajna: Ne mogu da zaboravim da je on hteo da mi uradi OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

pobesnela

DEFINITIVNO NEĆE BITI SA SLOBOM? Luna očajna: Ne mogu da zaboravim da je on hteo da mi uradi OVO! (VIDEO)

Luna je objasnila pred milionskim auditorijumom koliko joj je značila Slobina podrška

Objavljeno: 10:50h

Tokom večeri zadrugari su odgovarali na škakljiva pitanja novinara koja su postavljali novinari, a kao glavna tema se provlačio odnos ljubavnog trougla Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar.

Jedan od pristutnih novinara je upitao Slobu kako se nosi sa time što je njegova bivša devojka konstantno kudi zbog njegovog ponašanja. "Da li ti je žao što Luna izgovara ovakve reči nakon što si se ti prema njoj ponašao kao prema princezi, toliko da si ti u nekim momentima preterivao" - glasilo je pitanje.

Jesam pretereivao, ali ništa nije bilo fejk. Ja sam sve radio srcem. Krivo mi je kad pomislim, u tim trenucima nikad ne bih pomislio na tako nešto. Neka je svi lažu ovako kako je ja lažem u životu i neće imati problema - odgovorio je Sloba.

Dobro lažeš, pa neće imati problema - dobacila je Kija.

Kada je zadrugarima pušten snimak na kome se još uvek zakoniti supružnici ljube, to je kod blogerke izazvalo veliko nepoverenje u Slobu, što je dovelo da ona od tog trenutka ne pomisli na njihovo pomirenje.

Luna je objasnila pred milionskim auditorijumom koliko joj je značila Slobina podrška, ali i to da ju je njegova blikskost sa Kristinom potpuno slomila.

Ja sam se od prvog momenta bila zaljubljena u njega, on se prema meni ponašao kao prema princezi. Kad sam imala ešerihiju kao bebu me čuvao. Tako se niko nikad nije ponašao prema meni. Zbog toga sam se zaljubila u njega i bila sam sigugrna Kada sam videla one stvari, ne znam da li bi se iko ikad setio lepih stvari, da li bi iko prešao preko tih stvari. Ja se sećam lepih stvari, ali ne mogu da zaboravim situaciju da je on hteo da pruži drugu šansu svom braku za koji je pričao, da je sigurno kraj, da tu nema emocija. Ja sam bila sigurna da sa njegove strane nema emocija. Kako se približio kraj i kako sam osetila da sa njene strane ima emocija, ja sam videla poglede i videla sam da ga voli, tu sam osetila strah da ću ga izgubiti. Zbog tog svog straha, ja sam ga odgurnula od sebe. Izgubila sam poverenje u njega, muškarac koga sam volela je nestao. Mi ne znamo kako bi bilo napolju, zbog toga mi je samo žao. Kad izgubiš poverenje u nekoga, to je onda najgore - objasnila je Đoganijeva.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.