NE MOGU OČIMA DA ME GLEDAJU: Marija Ana priznala OVO o Filipovim roditeljima, A ONDA OTKRILA ŠTA NJENA MAMA MISLI O NJEMU (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

da se ne vide

NE MOGU OČIMA DA ME GLEDAJU: Marija Ana priznala OVO o Filipovim roditeljima, A ONDA OTKRILA ŠTA NJENA MAMA MISLI O NJEMU (VIDEO)

Njihova veza je kako su tvrdili bila turbulentna i u spoljnom svetu

Objavljeno:

Marija Ana Smiljanić je svojim ulaskom u najgledaniji rijaliti izazvala burne reakcije pojedinih takmičara, a naročito njenog bivšeg dečka Filipa Đukića sa kojim je raskinula onog momenta kada joj je saopštio da će postati regularan učesnik Zadruge.

U mnogim situacijama se moglo zaključiti da u njihovoj vezi ne vlada harmonija, već strast koja se često ispoljavala konfliktima i svađama, a nisu isključene ni žestoke uvrede koje su upućivali na račun jedan drugog.

Kako su tvrdili da je njihova veza turbulentna i u spoljnom svetu, mnoge je zanimalo šta njihovi roditelji misle o svemu tome, a onda je Marija Ana u razgovoru sa Borom Santanomotkrila da je njena majka i te kako razočarana zbog celokupne situacije.

Ona je njega gotivila, baš je bila u fazonu da je dobar dečko. Nije on bio ovakav, baš se pokazao u dobrom svetlu. Pljuvao je on druge ribe ovako...i malo po malo, videla je da nije sve baš tako. Nije moja mama bila pristrasna. Zna ona kakva sam ja, često mi je govorila da nisam u pravu i da preterujem. Razočarala se kad je videla situacije da ja nisam bila kriva, pogotovo kad je sad ušao ovde. On je upao u bedak, otišao sa živcima, nije mogla da veruje - rekla je Marija Ana.

Međutim, ona je imala šta da kaže i o Filipovim roditeljima, jer je Santana bio zainteresovan da čuje i njenu stranu priče. Ona je sigurna da njegovi roditelji nisu podržali njeno prisustvo u Zadruzi, kao ni njen pristup njemu.

On sve priča kevi kad ja nešto pogrešim, žali joj se i onda u besu kaže: Nikad više. I onda hoće da bude dobar i sa kevom i sa mnom, jer napravi budalu od mene i takvu situaciju. U principu njegova majka je pristrasna dosta, a i njegovi. Drugačije skontaju ljudi kad on priča o meni. Mogu da zamislim sad kad sam ušla ovde, ja neću da ćutim. Mislim da me mrze i da ne mogu očima da me gledaju - priznala je Marija Ana.

Da li su reči ove zadrugarke bile istinite, preostaje da saznamo, a u nastavku ovog teksta možete pogledati video-klip o detaljnom razgovoru između njih dvoje.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.