HTEO SI SAMO DA ME JE*EŠ! ​Luna POLUDELA, pa napravila scenu: Znam da još VOLIŠ KIJU, ZATO PRIZNAJ!
Foto: Printscreen/Youtube

haos

HTEO SI SAMO DA ME JE*EŠ! ​Luna POLUDELA, pa napravila scenu: Znam da još VOLIŠ KIJU, ZATO PRIZNAJ!

Luna Đogani je izgubila kontrolu kada je videla da se njen dečko Sloba Radanović ljubio sa svojom ženom Kristinom Kockar, pa ga je izvređala i terala da joj prizna da mu je bila samo avantura

Objavljeno:

Luna Đogani totalno je odlepila kada je videla snimak na kom se njen dečko Sloba Radanović ljubi sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Blogerka je bila toliko očajna da je samu sebe udarala dok je optuživala pevača da je sa njom bio u vezi samo zbog seksa.

- Priznaj, hteo si samo da me je*eš! Nemoj da mi prilaziš više, skloni mi se. Kunem ti se, poslednji put te molim da se samo skloniš i da mi ne prilaziš nikad više u životu. Ispadam smešna - jecala je Đoganijeva.

Radanović je pokušao da opere sebe tvrdeći da se nije poljubio sa Kijom i da joj je rekao da je voli kada je sa Lunom bio u svađi:

- To je bilo u onom periodu - pravdao se Sloba, ali Luna nije popuštala:

- Ne zanima me u kom je to periodu bilo, tebe treba da bude blam da me pogledaš u oči, da me pogledaš kao čoveka. Treba da te bude blam kako si me kao krpu ponizio i odbacio. Ja sam pristala na sve da budem sa tobom, ljubavnica sam ispala jebena, ceo svet me gleda kao debila. Slepo sam ti verovala, htela sam da budem sve kontra od Kije jer si govorio da si bio nesrećan sa njom. Voliš je, znam da je to tako. Zato priznaj da si hteo samo da me je*eš - plakala je Đoganijeva i uporno tražila od Radanovića da prizna da mu je bila samo avantura.

Njihova rasprava je dugo trajala, a u jednom momentu mu je Luna rekla da tokom seksa sa Kijom zamišlja nju da bi se uzbudio:

- Imao si divnu osobu pored sebe, koja ti je davala savete. Gadno mi je kad vidim da pljuješ po nečemu, a bilo ti je lepo sa njom. Ne vidim koji je problem postojao u tvom braku. Samo ti je seks falio. Ali vratiće se i to, veruj mi. Skine se gola, malo je gledaš i poželećeš da je kresneš. Možeš da zamisliš da sam ja, pa je onda kreši kao da imaš mene - predložila mu je Luna.

Na kraju svađe Sloba više nije mogao da sluša optužbe svoje ljubavnice:

- Prekini više. Začepi. Ti si neuračunljiva u ovakvim situacijama. Samo razmišljaš crno - urlao je pevač.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.