UMREĆETE OD SMEHA: Zadrugari se igrali GLUVIH TELEFONA, a onda je Miljana ispričala OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

šou!

UMREĆETE OD SMEHA: Zadrugari se igrali GLUVIH TELEFONA, a onda je Miljana ispričala OVO! (VIDEO)

Ukućanima i nije bilo tako smešno što su pali još jedan zadatak, te su krenuli da se prepiru

Objavljeno:

Drvo mudrosti zadalo je novi zadatak, ovog puta svim zadrugarima.

Igrali su se "Gluvih telefon", gde su jedni drugima morali da prenesu rečenicu koju im je zadalo Drvo mudrosti.

- Sastanu se dvojica siromaha, dva glavna prijatelja koja se nisu dugo videli. Pošto su se najpre pitali za zdravlje, upitaše jedan drugog: Kako ti sada životariš? Dobro, odgovara drugi. Što imam para sve mi je u žitu, što imam žita sve mi je u brašnu, što imam u brašnu sve mi je u hlebu i što imam u hlebu sve mi je u trbuhu - glasila je originalna priča koju je Drvo mudrosti ispričalo Slobodanu Radanoviću.

On je igru započeo sa Macom Diskrecijom koja i nije baš najbolje uspela da zapamti šta joj je rekao, a onda je priča krenula svojim tokom, gde je poslednji zadrugar bila Zorica Marković, kojoj je Miljana Kulić ispričala onako kako je zapamtila i kako su joj preneli.

- Sretnu se dva prijatelja i pitaju jedan drugog kako životare... Prvi kaže: Koliko imam brašna, toliko imam žita, koliko imam žita toliko imam i novca. Koliko imam brašna... čekaj (smeh). Koliko imam brašna toliko imam u stomaku... Jeste, tako je - ispričala je Miljana Zorici i tom prilikom još jednom zasmejala publiku do suza.

Kada su svi takmičari završili igru, Drvo mudrosti ih je pozvalo u Rajski vrt, a onda je zamolilo Zoricu da ispriča šta joj je preneto, jer je ona bila poslednja koja je to čula.

- Sretnu se dva prijatelja i pitaju jedan drugog kako životare. Jedan kaže: Ako imam novca, imam žita. Ako imam žito, imam brašno. Ako imam brašno, imam u stomaku - rekla je Zorica, a onda im je Drvce pročitalo šta je ono što je prvo preneo Slobi.

Ukućanima i nije bilo tako smešno što su pali još jedan zadatak, te su krenuli da se prepiru. Više o tome pogledajte u videu ispod.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.