LUNA PREBACIVALA SLOBI DA NE SME DA SE RAZVEDE, on pobesneo: Hoćeš sutra da to učinim?
Foto: Printscreen/youtube

drama se nastavlja

LUNA PREBACIVALA SLOBI DA NE SME DA SE RAZVEDE, on pobesneo: Hoćeš sutra da to učinim?

Đoganijeva nije mogla da prihvati činjenicu da se njen bivši dečko ljubio sa svojom suprugom

Objavljeno:

Prethodna noć je bila veoma turbulentna za bivše partnere Slobodana Radanovića i Lunu Đogani. Nakon nekoliko kratkih rasprava u toku emisije "Igra istine" blogerka je došla kod Slobe u hotel i nastavila da mu prebacuje.

Đoganijeva nije mogla da prihvati činjenicu da se njen bivši dečko ljubio sa svojom suprugom Kristinom Kockar iza automobila i da su razgovarali o pomirenju i potomstvu.

Luna je i protekle noći ponovo pokrenula temu razvoda supružnika, pa je prebacila svom doskorašnjem partneru da nema dovoljno snage da završi sa Kijom za sva vremena.

Pustio si me tek tako! Sa tim ne mogu da se pomirim. Ja znam da se ti nećeš razvesti, ti nemaš snage za to - rekla je Luna.

Hoćeš sutra da se razvedem? Hoćeš li? Sve je spremno, je l' ti kapiraš da je sve spremno? - bio je besan Radanović.

Pevača je ova tema veoma naljutila, ali blogerka nije odustajala, te mu je prebacila i zbog dobrog odnosa koji on u poslednje vreme ima sa Kockarevom.

Neću, naravno da neću. Tebi ona da kaže dve lepe rečenice ovde ili napolju, ti ćeš da kažeš "Jao da, mirimo se". Ja tebe znam. Ja sam ti sinoć kazala šta je rekla Milanu ono za s*ks, ti se kao iznerviraš, a danas pričaš sa njom sve normalno. E to si ti, to ne mogu da shvatim - rekla je Đoganijeva.

Ovaj razgovor o Kijinom i Radanovićevom razvodu možete pogledati u snimku koji sledi od 13:50.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.