ROSPIJO RASPALA, DOŠLA SI SAMO DA IMAŠ S*KS: Milan i Nadežda VRIŠTALI JEDNO NA DRUGO, ona izletela i KRENULA DA NAPUSTI ZADRUGU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

Prostački, zar ne?

ROSPIJO RASPALA, DOŠLA SI SAMO DA IMAŠ S*KS: Milan i Nadežda VRIŠTALI JEDNO NA DRUGO, ona izletela i KRENULA DA NAPUSTI ZADRUGU! (VIDEO)

Njih dvoje u svađi nisu birali reči

Objavljeno:

Večeras su zadrugari gledali prvo polufinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice. Dok su ostali stanari pažljivo pratili nastupe, došlo je do svađe između Milana Miloševića i Nadežde Biljić.

Novinar je govorio kako ga je pevačica opsovala ničim izazvano, a onda su njih dvoje počeli žestoko da se raspravljaju ne birajući reči koje međusobno upućuju.

Šta glumiš ti, rospijo raspala? Došla si ovde samo da se j*beš! Sram te bilo! Ja komentarišem da si ti ovo pevala u drugom krugu. Jesam ja tebi ružnu reč rekao u životu? Ti si zaslužila da ti se smeje ceo svet, rospijo jedna! Marš tamo! Do kraja da mi se nisi obratila! Ti meni da kažeš "puši k*rac" iz čista mira, ti treba da se podj*bavaš! Krmačo jedna! - govorio je Milan Nadeždi.

Dok su ostali zadrugari pratili polufinale 'Pinkovih zvezdica
Dok su ostali zadrugari pratili polufinale "Pinkovih zvezdica", Biljić i Milošević su imali "fajt" foto: Printscreen/youtube

Svaki put imaš neki komentar i ti i pola njih! Ja sam za podj*bavanje? Je l'? Drago mi je kada uletim u neku frku i problem sa vama, a vi kažete šta mislite o meni. Trebalo ti je pet meseci da kažeš šta imaš! Kome ti "marš", glupačo i rospijo? Šta si ti na ovom svetu? - pričala je Nadežda.

Marš! Marš! Ja imam prava da kažem da si ti došla u rijaliti da se j*beš! Šta si ti pokazala? Smeje ti se cela nacija! Sramota me tvojih roditelja! Glupačo jedna, ti ćeš meni da kažeš da pušim k*rac! Glupačo jedna! Ti si najstrašnije potcenjivanje! - nastavio je Milošević.

U Beloj kući se zbog ove svađe pojavilo i obezbeđenje. Milan je nastavio da gleda Pinkove zvezdice sa ukućanima, a Nadežda je izašla u dvorište. Ona je zatim otišla u sobu za rehabilitaciju, gde je uzela svoje stvari govoreći kako želi da ide kući, kao i njen verenik Miki Đuričić.

U video-prilogu ispod pogledajte kako je izgledala ova svađa Milana Miloševića i Nadežde Biljić tokom večeri.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.