ŽIVA JE PRVO PRIČAO DA JE J*BO KIJU, A SAD SE PRAVI BLESAV: Nemam pojma odakle ovaj klip, to je sve montaža! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Marina Lopicic, Filip Plavčić

demanti

ŽIVA JE PRVO PRIČAO DA JE J*BO KIJU, A SAD SE PRAVI BLESAV: Nemam pojma odakle ovaj klip, to je sve montaža! (FOTO) (VIDEO)

"Stvarno ne znam o kojem snimku govorite, jer ja ne pamtim kad sam poslednji put imao neko predavanje"

Objavljeno: 15:22h

Fudbalski stručnjak Milan Živadinović posle snimka na kome se vidi kako studentima govori da je seksualno opštio sa starletama tvrdi da mu je sve namešteno.

Živadinović je šokirao javnost prostaklucima koje je izgovorio na jednom predavanju.

Video koji je jedan od studenata krišom snimio postao je hit na društvenim mrežama, a Živa, bez dileme, najpopularnija ličnost u Srbiji prethodnih dana.

foto: Filip Plavčić

On je na predavanju isprozivao starlete, ističući kako je s nekima od njih imao seksualne odnose. Međutim, on je sve demantovao uprkos činjenici da se na videu jasno vidi i čuje kako izgovara ružne reči.

- To je laž, sve mi je namontirano i kad budem pronašao ko mi je smestio, zavrišće na sudu. Stvarno ne znam o kojem snimku govorite, jer ja ne pamtim kad sam poslednji put imao neko predavanje - nevešto se branio Živadinović.

Na konstataciju da se na snimku eksplicitno čuje njegov glas i vidi kako govori, te da to ne može da bude montaža, Živa je odgovorio;

- Sve može, pa i glas da mi ubace! Imam indicije da je reč o jednom momku koji nije dobio mesto u timu sada kada smo bili u Moskvi, pa hoće da mi se osveti na najružniji način. Nikakve veze ja nemam sa starletama, niti sam imao neki kontakt sa njima. A da su one sumnjivog morala, to svako zna. Nemojte me povezivati sa takvim osobama, mene zanima fudbal. To me je sve žena jutros pitala, ja sam morao da joj objašnjavam - poručio je Živadinović.

Na pitanje da li mu je supruga poverovala, kaže: - Nije.

BONUS VIDEO:

Erupcija oduševljenja u Pioniru posle pobede Zvezde

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.