BACIO IM VAŽNU STVAR: Žuti se svađao sa Miljanom, pa u naletu besa zadrugare ostavio bez ovoga! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

LUDNICA

BACIO IM VAŽNU STVAR: Žuti se svađao sa Miljanom, pa u naletu besa zadrugare ostavio bez ovoga! (VIDEO)

Radosavu se nije svidelo ono što je čuo od Kulićeve

Objavljeno:

Noćas je došlo do svađe između Miljane Kulić i Radosava Stsefanovića Žutog. Ovi zadrugari posvađali su se u dvorištu, samo nekoliko minuta pre igre koju su Marko Miljković, Filip Đukić, Andrijana Radonjić, Nemanja Đerić Đekson i Luna Đogani želeli da igraju sa njima.

Radosavu se nije svidelo ono što je čuo od Kulićeve, zbog čega je počeo da viče na Miljanu, a ostali ukućani počeli su da se bune, jer su želeli da započnu svoju igru i nisu hteli da slušaju svađu.

Ona će meni da kaže da sam uličar! Klošarka jedna! Šta kao, šta je Miljana Kulić, ona da mi se k*rči, pre neko jutro ona meni "Odužiću ti se za sve što si mi uradio". Šta sam ja tebi uradio, šta? Znaš koliko me boli k*rac za tebe što si toliko bezobrazna! Možeš da mi popuši k*rac! Folirantu jedan! Ja ću da budem ološ sada pred svima! Ti si dama, jeste! - vikao je Žuti.

Radosav i Miljana sinoć su se posvađali u dvorištu
Radosav i Miljana sinoć su se posvađali u dvorištu foto: Printscreen/youtube

Miljana, budi dama, ne daj kadar uličarima - kratko je rekla Miljana.

U jednom trenutku Žuti je bacio olovku koja je ukućanima bila potrebna za igranje igre, što su svi zamerili Radosavu. Kako je sve izgledalo možete pogledati klikom na video-prilog koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.