SLOBA OTVORIO DUŠU I NIKAD ISKRENIJE NIJE PRIČAO O KIJI: Žao mi je samo jedne stvari...(VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

Iskreno

SLOBA OTVORIO DUŠU I NIKAD ISKRENIJE NIJE PRIČAO O KIJI: Žao mi je samo jedne stvari...(VIDEO)

Danas su se zadrugari otvorili i iskreno pričali o greškama koje su napravili tokom učešća u rijalitiju

Objavljeno:

Danas su se zadrugari otvorili i iskreno pričali o greškama koje su napravili tokom učešća u najgledanijem rijaliti šou-programu. Smenjivali su se sa svojim izlaganjima, a svi su strpljivo čekali šta će reći Luna Đogani i Sloba Radanović.

Pošto je ove nedelje vođa, pevač je poslednji izneo mišljenje o svom ponašanju u prethodnih devet meseci i nikad iskrenije govorio o odnosu sa suprugom Kristinom Kockari njihovim nesuglasicama:

Kajem se što nisam napolju rešio neke stvari, pa bilo da su one išle u boljem ili gorem smeru. Ja sam napolju osoba koja ne pamtim kada sam se svađao i psovao, ovde sam pokazao da i te kako umem sve to, ne bih toliko zamerao ljudima, izazivao sam time i dublje sukob. Ne bih dozvolio da se nerviram kao mentol, kreten, da sebi slomim ruku. Promenio bih to, udario bih otvorenom šakom, a ne pesnicom. Kajem se zbog tih svih uvreda, što sam se ikada unosio u facu, izvinio bih se svima kojima sam rekao ružne reči. Marku što sam ga uhvatio za glavu, i porodicama svih sa kojima sam imao sukobe i svojoj porodici što je morala sve ovo da gleda. Krivo mi je što sam dozvolio da se pogubim u svemu ovome, da dozvolim da mi je jezik brži od pameti. Krivo mi je što nisam više pevao, ja sam napolju druželjubiva osoba koja ima mnogo drugova i prijatelja, non-stop sam pozitivan, duhovit, šaljiv. Ali se ne kajem što sam se zaljubio, što sam sve ovde proživeo, ali krivo mi je što sam povredio Kristinu, iskreno - bio je opširan Radanović.

Kristina Kija Kockar nakon Slobine ispovesti
Kristina Kija Kockar nakon Slobine ispovesti foto: Printscreen/youtube

Podsetimo, tokom sinoćnjeg gledanja snimaka došlo je do žustre rasprave između Slobe i Lune, gde su pale teške reči sa obe strane. Sukob se nije smirio ni ujutru, pa su samo nastavili gde su stali i tada je Sloba poludeo, pa je opsovao čak i blogerkinu majku, Anabelu Atijas. Njena i Gagijeva ćerka je tokom Slobine priče samo ćutala i prevrtala očima.

Đoganijeva je za sada pri stavu da ne želi pomirenje sa pevačem i tvrdi da je jedina izigrana u celoj ovoj situaciji koja joj se desila tokom boravka u Beloj kući.

Slobino izlaganje možete pogledati u narednom video-prilogu.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.