ANA KORAĆ: Da je neki šmeker pa i ja da čupam kosu! Nije mi jasno šta Luna i Kija vide na Slobi!
Foto: Printscreen/youtube

Zadruga

ANA KORAĆ: Da je neki šmeker pa i ja da čupam kosu! Nije mi jasno šta Luna i Kija vide na Slobi!

Lepi Mića razgovarao sa Anom Korać o Slobi, Kiji i Luni

Objavljeno: 13:37h

U toku noći Lepi Mića razgovarao je sa Slobodanom Radanovićem u dvorištu, a tom prilikom Mića je savetovao pevača da uživa u "Zadruzi" u danima do kraja rijaliti programa koji je pomerio sve granice, a da kada izađe napolje dobro razmisli o svom braku.

Mića je zatim otišao u pab gde su Ana Korać i Slobina supruga Kristina Kockar jele picu. Ovaj zadrugar je odmah obavestio Kiju da je razgovarao sa njenim suprugom, međutim Kristina nije želela da sluša Lepog Miću, zbog čega je izašla iz paba. Mića je zatim sa Anom počeo da razgovara o Kiji, Slobi i Luni.

Treba sa svojom ženom kada izađe da priča. Luna je videla to svojim očima, a ne Slobinim. Dokle ćeš i dalje da veruješ? Ja branim brak! Kija je u pravu, ona je prevarena žena!

Lepi Mića odmah obavestio Kiju da je razgovarao sa njenim suprugom
Lepi Mića odmah obavestio Kiju da je razgovarao sa njenim suprugom foto: Printscreen/youtube

Kaže ona meni pre nego što je ovo bilo "Ljubili smo se, sad posmatraj šta će da kaže, on će da kaže da to nije tačno", a i Sloba zna da mu Luna veruje, pa je hvata na te fore. Ja pitam Lunu malopre šta se dešava sa njom? Šta je u njenoj glavi? Ajde da je to neki šmeker, pa da i ja čupam kosu sa glave, nego je to Slobodan! Ja pitam i Lunu i Kiju u šta su se zaljubile - govorila je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku koji se nalazi ispod ovog teksta. Podsetimo, nakon puštanja klipova na kojima Sloba ljubi Kiju i sa njom razgovara o bebi, Luna je bila veoma besna na Radanovića. Blogerka je rekla sinoć i da razume kako je Kiji, jer je i ona uhvatila Slobu u laži.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.