ZBOG OVOG JE DOŽIVELA NERVNI SLOM: Otkrivamo VELIKU tajnu Sanje Stanković koju Andrijana ČUVA! Sve smo saznali i jako je MRAČNO!
Foto: Printscreen Youtube

TRAUME

ZBOG OVOG JE DOŽIVELA NERVNI SLOM: Otkrivamo VELIKU tajnu Sanje Stanković koju Andrijana ČUVA! Sve smo saznali i jako je MRAČNO!

Zorana sada brani Andrijanu, sa kojom je Sanja zaratila

Objavljeno:

Sanja Stanković doživela je nervni slom zbog svađe s Andrijanom Radonjić, koja je pred svima htela da otkrije njenu najveću tajnu. Iako je to fizičkim napadom na Nemanju Đerića Đeksona uspela da spreči, istu tu tajnu sada za Svet otkriva bivša učesnica rijalitija Zadruga, Zorana Stefanov.

Zorana Stefanov otkrila je da Sanjine traume
Zorana Stefanov otkrila je da Sanjine traume foto: Printscreen Youtube

- Sanja mi se poverila kako je očuh tukao njenu majku i verujem da je to otkrila i Andrijani. Sanja i ja smo se poistovetile u Zadruzi, upoređivale smo naše živote i to prijateljstvo nikada nismo dovodile u pitanje - kaže Zorana, ne želeći da detaljiše o temi koja je i te kako bolna i za Sanjinu majku Branku, koja je trpela batine.

Đeksonova majka sprema Andrijani i svom sinu stan na Banovom brdu
Đeksonova majka sprema Andrijani i svom sinu stan na Banovom brdu foto: Printscreen

Zorana sada brani Andrijanu, sa kojom je Sanja zaratila:

- Stojim iza Andrijaninih reči da nije bilo seksa sa Đeksonom. Čula sam se sa njegovom majkom, ona kaže da čeka snajku i da im je pripremila stan na Banovom brdu, gde će živeti posle rijalitija.

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.