ZBOG NJE JE IZBILA NOVA AFERA U ZADRUZI: Marija Ana rekla je da njena drugarica zna SA KIM JE SLOBA VARAO KIJU! Došli smo do nje i evo šta je OTKRILA!
Foto: Printscreen Instagram

tajna

ZBOG NJE JE IZBILA NOVA AFERA U ZADRUZI: Marija Ana rekla je da njena drugarica zna SA KIM JE SLOBA VARAO KIJU! Došli smo do nje i evo šta je OTKRILA!

Otkriveno sve o novoj aferi

Objavljeno: 15:35h

Marija Ana Smiljanić je juče i pre nekoliko dana pominjala da je od svoje drugarice Tamare Tace čula da je Sloba Radanović varao svoju ženu Kristinu Kockar i ranije i da je ova njena drugarica pričala kako je videla Slobu sa drugim devojkama.

Ta drugarica je pevačica i Pinkova zvezda Tamara Radmilović. Mi nismo želeli da nagađamo šta tačno ova pevačica zna i pozvali smo je i ona je ekskluzivno otkrila šta zna i Slobinim prevarama.

Tamara je otkrila šta zna o Slobi Radanoviću
Tamara je otkrila šta zna o Slobi Radanovićufoto: Printscreen Instagram

– Nikada ja nisam videla Slobu da vara Kristinu, samo su mu kao i svim pevačima prilazile devojke i flertovale sa njim. Nikada ga nisam videla da je sa nekom otišao. Mi smo dugo sarađivali i mogu reći da je Sloba super kolega, drug i pevač, a to da li je sa nekim nekad nešto radio, ja ne znam, ali znam da je Kiju voleo, ali kao svaki pevač i muškarac je flertovao sa devojkama na nastupu što je poželjno i normalno u našem poslu – rekla je Tamara.

Bonus video

BIO JE NA VRHUNCU SLAVE, LUDO JE VOLEO ĆERKU SVOG KOLEGE: Nasilnik mu je upao u stan, DAVIO devojku, pretio mu smrću, a sad peva samo za svoju dušu

(Espreso.co.rs/nemazabranjenih.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.