KOJA MINA? Toma nije sačekao Minu već se verio: Pogledajte ko je DEVOJKA koja ga je osvojila, a tek njena TETOVAŽA na grudima! (FOTO)
Foto: Printscreen

čestitamooo

KOJA MINA? Toma nije sačekao Minu već se verio: Pogledajte ko je DEVOJKA koja ga je osvojila, a tek njena TETOVAŽA na grudima! (FOTO)

Bivši zadrugar nije gubio vreme

Objavljeno:

Veliku pažnju u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga'' privukla je i ljubavna romansa otpočeta pred kamerama između Mine Vrbaški i Tomislava Panića. Iako su delovali kao srećan par, njihova veza pukla je ubrzo nakon Tominog napuštanja Bele kuće.

Mina i Toma odlučili su da definitvno stave tačku na ljubavnu romansu, a o tome su pričali i u emisiji ''Amidži šou'' nakon što je ona napustila rijaliti.

Međutim, čini se da Toma nije gubio vreme, pa je sada sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram već našao ženu svog života, koju je i verio!

Tetovaža ispod grudi je zanimljivija od prstena
Tetovaža ispod grudi je zanimljivija od prstenafoto: Printscreen Instagram

Naime, Panić je na svom profilu Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži za ruku atraktivnu crnku, a na njenoj ruci sija prsten. Po svemu sudeći, maneken iz Svilajnca je želeo da do ovog svečanog čina dođe na jednom romantičnom mestu, pa je svoju izabranicu zaprosio na Srebrnom jezeru.

Toma je rešio da se skrasi?
Toma je rešio da se skrasi?foto: Printscreen Instagram

Kako će Mina ovo podneti i da li je zaista ravnodušna kada je Panić u pitanju, ostaje da vidimo.

Bonus video

HAVANA GORI, MAJA NAPROSTO SIJA: Srpska pevačica pleni poglede Kubanaca! OVA odevna kombinacija joj svakako u tome pomaže!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.