OVO JE ISTINA O SUKOBU KIJE I DRAGINJE: Tužna priča o ljubavi se završava tragedijom porodice i nerazumevanja!
Foto: Printscreen Dailymotion

OTVORILA SE

OVO JE ISTINA O SUKOBU KIJE I DRAGINJE: Tužna priča o ljubavi se završava tragedijom porodice i nerazumevanja!

Pošto je Kija ušla u rijaliti otkriveno je da nije bila u dobrim odnosima svekrom i svekrvom

Objavljeno:

Sloba Radanović prevario je suprugu Kiju Kockar pre devet meseci sa blogerkom Lunom Đogani. Pošto je Kija ušla u rijaliti otkriveno je da nije bila u dobrim odnosima svekrom i svekrvom, a sada je objasnila kakav je njen odnos sa njima i zašto je ne vole.

Sloba je prevario Kiju nakon sedam dana provedenih u rijalitiju
Sloba je prevario Kiju nakon sedam dana provedenih u rijalitiju foto: Printscreen Youtube

- Moja porodica se dosta razlikuje od njegove porodice, moji su i mlađi i urbaniji, ne gledamo isto na život. Nisam vaspitana kao on, nikad u životu ne bih odgovorila trudnici kao on. Ja razumem da sam došla da se svađamo ali ne. Njegova majka je mene napala što sam došla i branila ga jer ista ona osoba koja sad ide kod njih u kuću govorila je za njega da je peder. On sedi kao pi*kica, ćuti i vara me meni iza leđa. To je bila moja dužnost. Sutra ujutru ja njih zovem, i ona meni: "Ti si ponizila našu porodicu", ja nisam ni znala da će biti ta svađa i to sve, ja mu na papir emotivno sve napisala. "Što si morala da ideš tamo, što si se tako ponašala, kažem ja ne znam šta sam uradila ali dobro". Posle toga se nismo čuli, onda je ona ušla posle sedam dana i kao priča mu: "I mama bi se tako zaljubila, sve je to super, platila sam ti račun za telefon." Ma dajte ljudi, molim vas, ko to može da podržava? - započela je Kija pa je u jednom dahu nastavila.

Slobi veoma znači mišljenje njegove majke
Slobi veoma znači mišljenje njegove majke foto: Printscreen Youtube

- Nisam htela uopšte više da komuniciram sa njima, rekla bih ja ali on je to veče došao i poljubio nju. Ja bih reagovala, ušla bih unutra i rekla bih: "Alo bre, nemojte da pravite zvrčke od mog života". Šta ja sad da radim kad je on to već uradio? Ljudi koje znam i ne znam su mi pisali jesam li dobro i to... I onda on posle par dana odlazi kod Drveta i kaže: "Mi hoćemo isto svadbu". Ja gledam i ne verujem. Drvo mu kaže: "Ti moraš zvanično da se razvedeš", sutradan dolazi kod Drveta kao ipak neće da se razvede. Došlo mi je da ga ubijem. Alo debilčino, ja se kući raspadam, ti pričaš kako hoćeš svadbu sa njom. I onda on meni ovde kaže to je bila sprdnja. Koja sprdnja? To je moj brak, moj život, to boli. Posle sedam dana on kao traži razvod. Sad razumem zašto njegovi roditelji tako reaguju, ali tada mi nije bilo jasno. To im je bio samo razlog da me se otarase, jer me nisu voleli. Meni je krivo jer ne znam šta sam loše tim ljudima uradila, ja sam Slobodanu pomogla, on je pored mene prosperirao. Sin jedinac je otišao u Beograd i tad su me zamrzeli" konstatovala je Kockareva.

- On je pi*kica. Nikad nije smeo da kaže svojoj mami ono što smo se mi dogovorili i posle ja ispadam veštica - pričala je Kija sa Mićom.

Šta je Kija još ispričala o svom odnosu sa svekrvom Draginjom pogledajte u video-prilogu koji sledi:

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.