NE MOŽE VIŠE: Stanje Miljane Kulić NESTABILNO zbog vrućine, evo šta je morala da uradi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

NIJE JOJ DOBRO

NE MOŽE VIŠE: Stanje Miljane Kulić NESTABILNO zbog vrućine, evo šta je morala da uradi! (VIDEO)

Teško joj padaju vrućine i sparina

Objavljeno:

Tokom današnjeg dana Veliki šef je obradovao zadrugare još jednom emisijom radija "Amnezije". Bora, Bane i Milan su i ovog puta pripremili šou, a imali su veoma zanimljive teme i goste.

Gošća radio "Amnezije" bila je najpoznatija trudnica na Balkanu, Miljana Kulić. Nišlijka je iznela svoj sud o celoj situaciji u Beloj kući i nije mogla da ne spomene čuveni ljubavni trougao i Nemanju Đerića Đeksona koji su u epicentru zbivanja poslednjih nedelja.

Kako je istakla, teško joj padaju ove vrućine i sparina, ali se potrudila da se pripremi za gostovanje kod poznatog trojca kako bi pročešljali sve bitne teme.

Kako je stalno u konfliktu sa modnom blogerkom Lunom Đogani i njenim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, odmah je osudila njihov trenutni odnos i naglasila da pokušavaju da slažu naciju:

- Sećam se prvog dana kada sam ušla pomislila sam "Koliko su ovo divni ljudi", ali uverila sam se posle prve nedelje da je suprotno. Ako pričam sa nekim, to ne znači da imam isto mišljenje. Situacija je alarmantna, najteže je meni, kada ne bih iznosila svoje mišljenje ja bih poludela. Ne podnosim lažove, folirante, dupljake, ulizice i naravno da imam potrebu kada se takvi javljaju za reč da otvorim narodu oči - počela je Kulićeva i na pitanje ko su najveći lažovi u "Zadruzi" odgovorila je:

- Sloba, Luna, Đekson. Luna je na prvom mestu, lažov notorni. I Slobodan, oni su trebali da pevaju taj duet, odlično bi se uklopili. Oni su postali ozbiljni šoumeni, smešni su kada pričaju da nisu u vezi. Posebno on kada priča ženi jednu priču, a ovoj drugu. Gledaoci sve čuju i vide. Đekson je odličan glumac, na kraju rijalitija kao pokušava da ceni jednu ženu. Čak se sam gubi u svojim lažima. Nisu jedini, ali ovo troje su bez premca. Luna jako patetiše. Baš je briga za njegovu ženu bitno je da ona devet meseci kaki i piški sa njim. U tim situacijama je veoma patetična - iznela je svoj stav trudna Miljana.

Kako strasti ne jenjavaju, sigurno se kontraverzna trudnica neće zadržati na ovim rečima upućenim ljubavnom paru Đogani-Radanović. Koliko već večeras je prilika za nove rasprave kada budu gledali video-snimke. Ostaje nam da ispratimo šta će se tokom večeri dešavati.

(Espreso.co.rs/Srbijadnas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.