POZNATI PEVAČ OPISAO SLOBU U NAJBOLJOJ IZJAVI DO SADA! Ili si zauzet ili si slobodan ili si Slobodan! BRUTALNO
Foto: Printscreen Youtube

hit

POZNATI PEVAČ OPISAO SLOBU U NAJBOLJOJ IZJAVI DO SADA! Ili si zauzet ili si slobodan ili si Slobodan! BRUTALNO

Dotakao se emotivnog statusa svog kolege iz "Pinkovih zvezda"

Objavljeno:

Pevač Aca Živanović našalio se na račun svog kolege Slobe radanovića koji je kako već i ptice na grani znaju prevario ženu sa Lunom Đogani.

- Emotivni status mi je najbolji (smeh)! Slobodan sam, to je najbolje, je l tako? Postoje razne varijante - ili si zauzet, ili si slobodan ili Slobodan, pa imaš ženu i ljubavnicu (smeh) - izjavio je Aca i prasnuo u smeh, a mi smo ga odmah pitali da li bi bio u vezi sa Lunom ili Kijom.

- Ne bih bio u vezi sa Lunom. Jednostavno, bila je sa mojim drugom, a što se Kristine tiče - sa njom tek ne bih bio, iz istog razloga. Ja sam iz takvog kraja gde se neke stvari i dalje poštuju, nikada ne bih mogao da budem sa bivšom devojkom, a kamoli ženom svog druga - iskren je bio Živanović.

Iskreno o svom kolegi
Iskreno o svom kolegifoto: Filip Plavčić

On je izazvao ogromnu pažnju javnosti kada je u okviru zadatka nakratko ušao u "Zadrugu" i bio vrlo prisan sa Anom Korać, koja nije odolela njegovom šarmu i lepoti. Međutim, kako tvrdi, u seksepilnu Ivanjičanku nije zaljubljen.

Kaže da nije zaljubljen u Anu
Kaže da nije zaljubljen u Anufoto: Printscreen Youtube

- Bilo mi je super u "Zadruzi" (smeh)! Video sam šta se sve pisalo, ali nisam zaljubljen u Anu Korać. Super je ona, devojka strava izgleda, simpatična je i to je to - objasnio je Aca.

Bonus video

VALJA IĆI ZGODAN NA IBICU: Kaja skinula šminku i bacila se na vežbanje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.