NAJVEĆA SPRSKA RIJALITI KLETVA - da Bog da ti mama ušla u Zadrugu: Gordana urlala na Teodoru, ona suze lila, a sve zbog...
Foto: Printscreen Youtube

HAOS

NAJVEĆA SPRSKA RIJALITI KLETVA - da Bog da ti mama ušla u Zadrugu: Gordana urlala na Teodoru, ona suze lila, a sve zbog...

Teodora je samo kratko rekla Gordani da više to neće raditi, posle čega je počela da plače

Objavljeno:

Teodora Džehverović u toku večeri uzela je i obula štikle koje pripadaju Sari Reljić, a to je izbacilo iz takta njenu majku, Gordanu Džehverović. Naime, Goci se ovo nije svidelo, zbog čega je počela da viče na svoju naslednicu.

- Zapamti šta sam ti rekla! Skidaj! Skidaj! Još jednom li te vidim da si uzela tuđu stvar... Još jednom! Zapamti šta sam ti rekla! - vikala je Goca.

- Šta je bilo čoveče? Evo ja obuvam druge! - bila je u čudu Sara.

Goci se nije svidelo što je Teodora pozajmila štikle od Sare Reljić
Goci se nije svidelo što je Teodora pozajmila štikle od Sare Reljić foto: Printscreen Youtube

Zadrugarka koja je u ljubavnoj romansi sa manekenom, Anđelom Rankovićem, odmah je skinula štikle, a ostali ukućani nisu mogli da veruju šta se dešava. Posle nekoliko minuta Goca i Teodora našle su se u dvorištu, gde su sedele sa Anđelom, Anom Korać i Kristinom Kockar ispred sobe za izolaciju, a Gordana je nastavila da viče na svoju ćerku.

- Kako ne znaš od koga možeš da uzmeš, od koga ne možeš? Neću da me prozivaju! Ne bih to sebi dozvolila nikada! I što ti Sava (brat) nije poslao? E pa iz ovih razloga neće da ti pošalje! Još kada mi kažeš to "dobro"... Nemoj da me dovodiš do ludila! Dođe mi sada sve živo da polupam - govorila je Gordana Teodori.

Teodora se rasplakala zbog žustrih kritika svoje majke
Teodora se rasplakala zbog žustrih kritika svoje majke foto: Printscreen Youtube

Pevačica je nakon ovoga izgovorila svega nekoliko reči, a svojoj majci nije prkosila. Teodora je samo kratko rekla Gordani da više to neće raditi, posle čega je počela da plače.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.