ANĐELU PUKAO FILM PA NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO LUNU: Posle 3 dana sam shvatio da ona...
Foto: Printscreen Youtube

TRAČ PARTIJA

ANĐELU PUKAO FILM PA NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO LUNU: Posle 3 dana sam shvatio da ona...

Anđelo je po prvi put priznao šta je svojoj devojci pričao o Đoganijevoj

Objavljeno: 07.06.2018. 17:43h
  • 53

Anđelo Ranković bio je najaktuelniji zadrugar u toku preksinoćne žurke, jer osim što je posle određene doze alkohola bio najveseliji, on se približio Kristini Kockar.

Nakon toga, Anđelo ju je dozivao u toaletu, dok je Kija stajala sa njegovom devojkom Teodorom Džehverović. Njoj je bilo i te kako neprijatno, ali je ignorisala sve što je on rekao, jer mu je verovala.

Međutim, oni su otvoreno razgovarali u dvorištu, a Gordana Džehverović je javno potvrdila da nema ništa protiv i kada bi bilo šta pokušao sa njom, uz jednu veoma zanimljivu rečenicu.

Goca je konstatovala da bi joj bilo drago da Anđelo muva Kiju da ne padne s konja na magarca, aludirajući na Slobu
Goca je konstatovala da bi joj bilo drago da Anđelo muva Kiju da ne padne s konja na magarca, aludirajući na Slobu foto: Printscreen Youtube

- Pa, ako hoćeš i treba da udariš na Kiju, a ne da padneš s konja na magarca - rekla je Gordana, koja je verovatno aludirala na to što je Sloba posle Kije bio sa Lunom.

- Luna je došla da mi da savet, rekla mi je da pazim šta radim. Ulazim u sobu, svi mi se smeju - rekla je Teodora.

Reči hvale nije imala ni Zorica Marković, koja je detaljno objasnila šta je zaključila povodom Luninog ponašanja i ispričala šta je tačno primetila.

Zorica Marković je istakla da je Luna 'bolesno ljubomorna
Zorica Marković je istakla da je Luna "bolesno ljubomorna" foto: Printscreen Youtube

- Ona je zlobna bre, tu zlobu preko TV-a u životu nisam videla! Ona bi sve dala da se vas dvoje posvađate, bila bi najsrećnija. Ona je bolesno ljubomorna. Ja sam prva rekla, pre tri meseca su se posvađali Sloba i ona na sastanku. Kad se to završilo posle dva dana, sedeo je Đekson preko puta nje. On je nju gutao očima, on je nju savetovao, pa joj delio komplimente, pola sata su bili sami u kadru. I onda kao on je neki ortak, koga bre ti ortaš ovde - rekla je Zorica.

- Sara je rekla da je bolje da je Đekson muvao drugu devojku, nego Andrijanu, ali nije htela da priča o tome - rekla je Goca aludirajući na Lunu - setila se Gordana.

Anđelo je po prvi put priznao šta je svojoj devojci pričao o Đoganijevoj
Anđelo je po prvi put priznao šta je svojoj devojci pričao o Đoganijevoj foto: Printscreen Youtube

Anđelo je takođe bio uključen u ovaj razgovor, a po prvi put je priznao šta je svojoj devojci pričao o Đoganijevoj.

- Ja sam posle tri dana rekao Teodori da joj ona (Luna) nikad neće biti drugarica. Ana, Kija i Teodora su sad super, one igraju uvek kad su žurke. Najveći problem je što se Teodora i Kija druže. Znam, vidim to - rekao je Anđelo.

Ovaj razgovor je dugo potrajao, a detaljno možete pogledati u nastavku.

(Espreso.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media