TA VEZA NIJE VREDNA POMENA: Oglasio se bivši Lunin dečko Srđan o kome stalno priča i otkrio SVE DETALJE odnosa sa blogerkom: To nije bila veza, već...
Foto: Printscreen Instagram

AU!

TA VEZA NIJE VREDNA POMENA: Oglasio se bivši Lunin dečko Srđan o kome stalno priča i otkrio SVE DETALJE odnosa sa blogerkom: To nije bila veza, već...

Srđan Sarić se oglasio nakon devet meseci

Objavljeno:

Rijaliti Zadruga već devet meseci obara sve rekorde gledanosti, za šta su najviše zaslužni učesnici istog. Luna Đogani jedna je od njih, a osim što je započela vezu sa oženjenim čovekom, ona je često pominjala i svog bivšeg dečka, Srđana Sarića. On nije želeo da odgovara na njene izjave, ali je očigledno kap prelila čašu te je za portal Pink.rs dao ekskluzivnu izjavu, koju vam prenosimo u celosti.

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric) on

- Prinuđen sam da Vam se obratim zato što se od početka emitovanja rijalitija Zadruga konstantno pominje moje ime, sa iznošenjem neistina o meni. Izbegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija. Međutim, kako se nastavlja sa iznošenjem neistina, odlučio sam da na ovaj način demantujem sve što je učesnica rijalitija izjavila, a vezano je za mene iz razloga što izrečene neistine ugrožavaju i narušavaju moj lični mir i profesionalni status. Napominjem da sam uvek bio spreman za saradnju kada su u pitanju humanitarne akcije ili bilo kakva pomoć, bez javnog eksponiranja, zato što su takvi postupci lični. Moj odnos sa učesnicom rijalitija nije vremenski trajao onoliko koliko učesnica izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima. Veza sa učesnicom rijalitija se desila kada sam, na moju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom devojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu. Što ukazuje da učesnica i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrednoj vezi, da smo planirali budućnost kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze. Napominjem da iznošenje neistina od strane učesnice rijalitija koje se odnose na mene nije korektno prema mojoj, sada bivšoj devojci. Ujedno nije korektno ni prema mojoj sadašnjoj devojci, pa samim tim i meni. Ukoliko se nastavi sa daljim pominjanjem mog imena i iznošenjem neistina, na ovaj način Vas obaveštavam da ću u skladu sa zakonom pokrenuti postupak pred nadležnim državnim organima. Sa sredstvima javnog informisanja i televizijom želim da ostanem u korektnim profesionalnim i ličnim odnosima.

Srdačan pozdrav, Srđan Sarić.

Sada nam ostaje samo da sačekamo i vidimo kako će Luna Đogani reagovati kada bude pročitala ono što je Srđan ekskluzivno rekao za Pink.rs.

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.