NADEŽDINA MAMA ŠOKIRANA I POVREĐENA: Miki nas je izneverio na VIŠE NAČINA!
Foto: Printscreen Youtube

treba mu vremena?

NADEŽDINA MAMA ŠOKIRANA I POVREĐENA: Miki nas je izneverio na VIŠE NAČINA!

Sačekaće kraj rijalitija, pa će odlučiti o daljim koracima

Objavljeno:

Nadežda Biljić i Miki Đuričić započeli su svoju strastvenu romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi". Njih dvoje su se vrlo brzo i verili, a ljubav je cvetala sve do velikog preokreta.

Najpopularniji pčelar u Srbiji svojevoljno je napustio rijaliti i time zaradio diskvalifikaciju. On je tako u Beloj kući ostavio svoju verenicu da se do kraja Zadruge bori samostalno.

Kako napolju boravi već nekoliko nedelja, pojedini mediji su objavili da je Đuričić posetio Nadeždin rodni grad, Valjevo, i da je bio kod njenih roditelja.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Nadeždinu mamu Slavicu Biljić, koja je bila šokirana, te je sve demantovala.

- Miki nije bio kod nas. Nismo se ni čuli. Neka puste čoveka na miru, treba mu malo vremena da se odmori, bio je osam meseci unutra. Treba čoveku malo privatnosti - rekla je gospođa Biljić.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Nas je zanimalo i da li Slavica veruje u ljubav svoje ćerke sa Mikijem i da li smatra da će njih dvoje nastaviti svoju romansu, kao i kakve su šanse da stupe u brak.

foto: Printscreen Youtube

- Čekaćemo da Nada izađe iz rijalitija, pa ćemo sve videti. Šta god oni budu odlučili, mi ćemo ih podržati - rekla je Nadeždina mama u svoje i suprugovo ime.

Bonus video

NIJE LAKO BITI ZALJUBLJEN: Seo je za klavir i ZAPEVAO samo njoj i onda... APSOLUTNI HIT NA FEJSBUKU!

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.