JE L` TI ZNAŠ KIJA, DA SI DALA PRIMER KAKVE MI ŽENE TREBA DA BUDEMO? Volim te kao rod rođeni, ne znam kako ću posle 20. juna bez tebe! Poruka Kijine obožavateljke koja je toliko opsednuta njom da to boli
Foto: Printscreen/youtube

ovo je tužno

JE L` TI ZNAŠ KIJA, DA SI DALA PRIMER KAKVE MI ŽENE TREBA DA BUDEMO? Volim te kao rod rođeni, ne znam kako ću posle 20. juna bez tebe! Poruka Kijine obožavateljke koja je toliko opsednuta njom da to boli

Jedna crnogorska državljanka uputila je Kristini Kockar emotivnu poruku i iskazala svoje duboko divljenje prema ovoj učesnici Zadruge

Objavljeno: 12:22h

Stjuardesa Kristina Kija Kockar ušla je u rijaliti "Zadruga" uprkos tome što je njen suprug pevač Slobodan Radanović prevario pred kamerama, u programu koji gleda pola naše zemlje.

Svaka druga bi se verovatno povukla iz javnosti, gledala da se ogradi od čitave priče koliko god da je to moguće, ali ne i Kija. Ova devojka se hrabro suočila sa svojim suprugom i njegovom ljubavnicom, a bila je spremna čak i da mu oprosti prevaru. Skidamo joj kapu za ovoliku hrabrost, za borbenost, za spremnost da se pred svima suoči sa svojim mužem, ali tu se svako divljenje završava.

Nažalost, narod je toliko ušao u celu ovu priču i ljubavni trougao Sloba-Kija-Luna postao je tema broj 1 u našoj zemlji. Zemlji u kojoj se jedva sastavlja kraj s krajem, u kojem četvrtina stanovništva živi na granici siromaštva i u kojoj se živi od danas do sutra. Od svega toga, mnogi su spas potražili upravo u rijaliti programu i svoje muke zamenili tuđim problemima.

A pošto ni kod suseda situacija nije ništa bolja, i tamo narod beg od stvarnosti nalazi po rijalitijima.

Jedna crnogorska državljanka na društvenim mrežama ostavila je poruku upućenu Kiji i iskazala svoje duboko divljenje koje je, složićete se, ipak pomalo preterano s obzirom da je nikada u životu nije upoznala.

- Je l' ti znaš Kija, da sam gledala Zadrugu od momenta kad si ušla, je l' ti znaš Kija da ja u životu nisam srela osobu poput tebe, je l' ti znaš Kija da sam plakala i smejala se sa tobom svih ovih 7 meseci, je l' ti znaš Kija da si dala primer kakve mi žene treba da budemo, bez obzira koliko bolelo. Je l' ti znaš Kija da te volim kao rod rođeni, je l' ti znaš da ja ne znam kako posle 20. juna bez tebe... Svu sreću ovog sveta ti želim, jer ti to i zaslužuješ, a ja se nadam, kada dođeš u našu lepu Crnu Goru da ću te pronaći i lično upoznati.To mi je trenutno najveća želja divna devojko! - napisala je ova žena.

Poruka Kijine obožavateljke
Poruka Kijine obožavateljke foto: Printscreen

Bonus video

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.