KIJA JE IMALA VANMATERIČNU TRUDNOĆU ILI ONA ILI BEBA! Oglasila se i njena majka i pronašla izveštaj lekara!
Foto: Printscreen Youtube

njen život je borba

KIJA JE IMALA VANMATERIČNU TRUDNOĆU ILI ONA ILI BEBA! Oglasila se i njena majka i pronašla izveštaj lekara!

Sada je jasno o čemu je pričala

Objavljeno:

Učesnica rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar izgubila je bebu četiri dana pre nego što se udala za svog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića. Ona je u rijalitiju u više navrata govorila o ozbiljnoj operaciji kojoj se podvrgla pre nekoliko godina, stjuardesa je imala vanmateričnu trudnoću, prilikom koje je imala ozbiljne komplikacije.

Naime, Kija je u "Zadruzi" otkrila da je morala da se operiše zbog toga što je imala tumor na materici, a posle zahvata joj je rečeno da mora strogo da miruje pola godine. Ipak, razlog zbog kog se Kija podvrgla ozbiljnoj hirurškoj intervenciji zapravo je rizično vanmaterično začeće, a zbog toga je u jednom momentu bila i životno ugrožena.

- Cela priča oko operacije je za Kiju bolna tema, a čim se to pomene njoj krenu suze. Ona je javnosti otkila da je imala operaciju tumora, međutim, dok je jednom prilikom poslom boravila u Luksemburgu, jako joj se slošilo, pa je morala hitno da ode na preglede u najbližu bolnicu. Lekari su je odmah pripremili za neophodne analize, pa je ostala da leži na klinici nekoliko dana. Nakon obavljenih testova nalazi su pokazali da je Kristina imala vanmateričnu trudnoću, ali je najveći šok usledio kada joj je lekar saopštio da beba neće preživeti - priča dobro upućen izvor za "Srpski telegraf".

Život nije bio nežan prema njoj
Život nije bio nežan prema njojfoto: Printscreen/Youtube

- Kija je odmah briznula u plač i nije mogla da veruje šta ju je snašlo. Kasnije, kada se smirila, shvatila je da se takve stvari ipak dešavaju i da mora da donese veoma tešku odluku. Kako je jedino rešenje u tom trenutku bila kiretaža, Kockareva je teška srca pristala da to učini, jer joj je doktor ukazao na to da može sebi da ugrozi život. Kristini je i dan-danas teško kad se seti tog perioda života i gotovo uvek se rasplače kada priča o tome. To je još uvek bolna tema za nju, zbog toga je onako burno odreagovala na prozivke Mace Diskrecije da neće moći da ima bebu, pa je bila van sebe i plakala celu noć - završava izvor.

Nadica kaže da je videla papir iz bolnice
Nadica kaže da je videla papir iz bolnicefoto: Printscreen

Kijina majka Nadica Zeljković tvrdi da joj ćerka ipak nije sve ispričala:

- Ona je bila u tom braku sa Slobom pet godina. Ja stvarno ne znam za to. Kristina je bolje upućena u to, kao i njen muž, ako se nešto desilo. Meni ništa oko toga konretno nije ispričala. Znam samo da je nešto na spornom papiru napisano na stranom jeziku. Mada, verujem da nema nikakve veze sa bilo kakvom trudnoćom - kaže Kijina mama Nadica.

Sporni papir smo videli i mi, ali nažalost sklonjen je sa svih društvenih mreža.

Bonus video

NIJE LAKO BITI ZALJUBLJEN: Seo je za klavir i ZAPEVAO samo njoj i onda... APSOLUTNI HIT NA FEJSBUKU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.