DA LI JE SADA JOŠ VIŠE CENITE? Kristina Kockar kao jedva punoletna je OVAKO zarađivala novac!
Foto: RTV Pink printscreen

SNALAŽLJIVA

DA LI JE SADA JOŠ VIŠE CENITE? Kristina Kockar kao jedva punoletna je OVAKO zarađivala novac!

Stjuardesa je prvobitno istakla da joj u životu ništa nije falilo iako je živela samo sa majkom, ali da naprosto nije imala prevelike prohteve

Objavljeno:

U "Zadruzi" se povela priča o prvom zarađenom novcu, pa je Kija Kockar tako ostalim učesnicima rijalitija otkrila kako je došla do prvog novca u životu.

Naime, stjuardesa je prvobitno istakla da joj u životu ništa nije falilo iako je živela samo sa majkom, ali da naprosto nije imala prevelike prohteve.

- Išla sam i na letovanja i na zimovanja. Sve se to otplaćivalo na rate, ali se išlo - iskrena je bila Kija.

- Radila sam sezonske poslove. Prvi posao mi je bio na pumpi. Brisala sam stakla, a preko zime sam kačila garderobu u klubu. Radila sam i u šanku. Radila sam te poslove da bih mogla sebi da skupim novac za nešto što sam smatrala da mi je u tom momentu potrebno - istakla je Kockareva kako je nije bilo sramota kao mnoge pripadnike njene generacije da radi.

- Od prvih zarađenih para sam platila sebi letovanje u Grčkoj, a zaradila sam i za džeparac. 18 godina sam imala - otkrila je Kija, a zatim dodala:

- Prvi mobilni telefon sam kupila tako što sam odvajala novac koji sam dobijala za rad u garderobi u klubu. Tri plate su mi otišle na to. Svakog meseca sam odvajala po 50 evra. - prisetila se ona uz osmeh i dodala da je čak i kaznu za prekršaj koji je napravila sa kolima otplatila tako što je radila kao šankerica.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.